SLIK GIKK DET PÅ NORSKE TALENTER I DAG (VIDEO)

1 min


God ettermiddag alle snuppiser. Først og fremst må jeg si livet er jo bare herlig, ikke sant?. I dag tidlig gikk jeg til min fetter fordi vi skulle på Norske talenter nede i byen. Vi skulle være der klokken 10.00 men var et par minutter på overtid. Når vi kom til Rica Hotel var det en del folk der, og vi signerte noe greier før vi ble veiledet til et rom.

Der var det 2 hyggelig damer som vi fremførte en låt for. De digget det,så hjertet mitt varmet <3. Etter det gikk vi til et annet rom og fremførte også samme låt, var så stas kan man si. Der også elsket de det vi fremførte, så ifra meg og min fetter, vi digget dere også.

Så nå blir det en spennende tid fremover, og vi kan love dere skikkelig liv på tv, tro meg. Vi lot oss frivillig bli filmet av en hyggelig kameramann, så du får bare følge med. Her er en liten videosnutt og bevis på at vi er videre. Stay tuned. Og tusen takk til alle dere søte, kjekke mennesker som tok oss godt imot i dag. Love you all.

Etter det fikk vi som vi hadde forventet, ja dere er videre til hovedaudition.

Stay tuned………..

I kveld blir det vors og feiring på byn, så då snakkes vi!. I kveld fyrer vi på!. Ha en fin lørdag


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hei Rene. Hvilke dato er det du skal på hovedaudition i Norske Talenter? Fint om du kan legge oss i Nyhetsbloggen som venn, slik at vi kan få følge med deg og din blogg. Ha en fin natt! : )

  2. megatron: Har du slått deg? eller leker du bare tilbakestående? tror du de hadde filmet oss etterpå om vi IKKE gikk videre?. Vi er videre, må jeg forklare noe mer? du ser meg på tv etter jul. God helg!

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.