GIRAFFE PICTURES ON FACEBOOK WAS JUST A HOAX – IT’S NO VIRUS!!

4 min


I suck at english, and i know people from everywhere in this world shared my blog post, so please copy everything i write in this post and go to google translate.

Alle nettsider, både Norsk, Engelsk, Dansk,Tysk,Amerikansk, Alle delte innlegget.

Greit. På lørdag når jeg våknet så jeg hele Facebook var full av giraff bilder, jeg tenke bare hva faen som skjer?. Når jeg scrollet nedover Facebook feeden min så jeg bare at alle hadde det jævla dyret som profil bilde. Jeg tenkte dette må jeg stoppe, det er Facebook, du skal ha bilde av ansiktet ditt, ikke en giiraff, dette er jo ingen dyrehage?. Og selvom dere tror jeg må være den dummeste personen som noensinne har eksistert, så har jeg en litt annen tankegang enn dere. Jeg er en veldig smart fyr, mye smartere enn det de fleste er. Har dere hørt om markedsføring? der kan jeg alt.

Jeg fikk det som jeg ville, at alle fjernet sitt giraff bilde, det er jeg glad for. Endelig! giraff fri sone!. Og siden jeg lurte hele verden, skal jeg ikke lure dere 1 april, sverger.

La meg forklare deg dette, det finnes ikke virus i noen bilder på google. Hadde google hatt virus hadde ikke de ansatte hatt noen jobb der mer. Ingen kan ligge inn en virus kode med mindre det er en exe fil, sånn at du skal skjønne det så er det umulig. Det finnes ikke noen «hull» i google. Det er det dummeste jeg har hørt, om dette var skrevet av en annen blogger hadde jeg bare sagt, hva faen?. Dette viser bare hvor stort internett egentlig er, og ikke minst hvor mange man kan nå ut til, en helg verden på få strakser. På denne lille helgen har jeg hatt flere hundre tusen visninger og toppet listene,igjen. Hele verden har spredt innlegget og det er gått VIRAL på internett. men så er jo det store spørsmålet, er dette sant eller ikke? svaret er såklart nei.

Er det ikke rart at jeg som blogger var den eneste som satt med disse «faktaene»? hvorfor var jeg den eneste i hele verden som visste om dette? hvorfor hadde ikke google eller Facebook skrevet om  dette? om det var sant? hmm. Internett er magisk.

Dere ser på bildet under at man kan se passord og mailen? det er det letteste redigeringen du kan gjøre, du bare høyreklikker forsiden av en Facebook status og trykker inspiser element, så forandrer du teksten til hva du vil, smart? ja. Jeg syns det hele er veldig morsomt, ihvertfall når det ikke finnes noen sjiraff bilder på Facebook lengre, de fleste er forsvunnet, haha. Jeg beklager det, men jeg «trollet» dere. Jeg er et troll. I dag på søndag hadde over 150 nettsider skrevet om meg, nå er jeg verdens kjent. På flere amerikanske nettsider har de kopiert hele teksten på innlegget jeg skrev og brukt bilde av meg, nå husker alle meg, ikke bare i Norge men i hele verden. Blogging er gøyt.

Det er helt trygt at dere bruker sjiraff bilder som profilbilde på Facebook, hele den engelske teksten var oppdiktet. Ha en fin uke, alle sammen.

Her er litt av det som er blitt skrevet og gjort, ellers må dere bare google, det finnes nå tusenvis av artikkler om sjiraff viruset, og det hele startet Rene Kleveland fra Bergen, elsk eller hat meg. Det var jo såklart flere hundre kommentarer jeg ikke godkjente på blogginnlegget, slik at det skulle virke troværdig, jeg godtar alle sammen nå. Så dere kan stikke innom og sjekke.

Nummer 1, nummer 1, nummer 1…USTOPPELIG!

Dansk sikkerhets selskap


America got fooled


And they got 8.000 likes, do you see how i fooled the whole world? how do i do it? i am Kleveland, that’s why!.

Norwaaaay

Les hele her http://www.side2.no/aktuelt/article3702109.ece

Hele innlegget til 730.no kan du lese her http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=14299

Gå til google og søk i vei. Kan si jeg lagde styr for en hel nasjon! Kommentar feltet er åpent for alle. Alle kommentarer blir godkjent!.


Like it? Share with your friends!

29 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hahaha! Selv om mange synes dette var idiotisk, så kan jeg ikke annet enn å beundre deg. Man skulle jo tro at det tar ganske mye å skulle lure flere tusen mennesker, men tydeligvis ikke. Husker at jeg syntes det var litt rart om det skulle være virus i et sjiraffbilde, men tenkte ikke så mye over det siden jeg aldri ville byttet profilbilde til det uansett. haha, herregud.

 2. Jeg tror ikke du kommer til å være på bloggtoppen så lenge.
  Du må jo tydeligvis lure deg til den, – også denne gangen som sist gang.
  Det hjelper heller ikke hvordan du skal vise «hvor smartere du er – enn alle andre»…
  Tåpelig.

 3. RE: hello Jens, -.-
  alle bildene som blir indexa hos google blir konverterta til et bestemt formata, gjennom konverterings prosessen har de muligheten til å filtera det som er bra og dårlig og du som forbruker ender med de tryggeste bildene og indeksene.
  cheers,
  JokerMind

 4. Forresten, siden din tar jævlig lang tid å laste opp. Er det fordi hjernen din går like treigt? I så fall, takk for at vi fikk et innblikk i det tomme topplokket ditt 😉

 5. Hadde du vært smart så hadde du vært voksen nok til å droppe dette her og skaffet deg et liv 😉 sier d igjen ….du er en tosk!!!

 6. Mange skrev at de hadde sett passordet til sine venner på facebook… var det du som utga deg for å være dem, eller venner som var med på spøken? :))

 7. Haha, fy faen! Jeg var litt usikker på om det var sant da jeg leste innlegget ditt ang. at alle kunne se passordet mitt om jeg hadde sjiraff som profilbilde – men jeg hadde ikke lyst å ha den som profilbilde uansett, så jeg bytta og tenkte ikke særlig mer på det.
  Sykt morsomt at du har klart å lure så mange. Du fikk i alle fall det akkurat slik du ville. Ikke verst 😉

 8. Tar vel ikke lange tiden før du kommer med en musikkvideo som du får høyere score enn Ylvis sin «The Fox» Har du noen planer i sikte, gut? 😛

 9. hahaha. hvis du tror at du er verdenskjent og at alle husker ansiktet ditt og deg, tar du skammelig feil. alle har glemt deg innen 2-3 dager og ingen vil noen gang tenke på deg igjen. du faller nok ned fra den blogglisten, for du skriver ikke akkurat en bra blogg, for å si det mildt. du er virkelig den mest latterlige personen jeg har sett på lenge, og det er helt utrolig at folk har gått på dette her. du kan jo ikke skrive hverken norsk eller engelsk rett. haha, kos deg med dine 15 minutes of fame.

 10. fredrik barch: Jeg vil egentlig ikke svare deg, jeg føler det blir for dumt. Men om du ikke vet det fra før er jeg bergens største kjendis, hele bergen kjenner meg, også hele norge. Jeg ble verdens kjendis etter dette giiraff innlegget også. Jeg har blogget i 1 år nå i oktober og har alltid siden dag 1 lagt med flere tusen lesere daglig. Ikke fortell meg jeg ikke er noe kjent, det blir alt for dumt. Jeg har flere blogginnlegg med flere 10 talls tusen likes, deriblandt hvorfor gutter hater på meg som har 16.000 likes og 1200 kommentarer. Jeg har også flere millioner hits på youtube, jeg har også 120.000 «venner» på youtube, på det ekle dritt stedet biip hadde jeg for hundre år siden 12.000 venner og 400.000 visninger, hvem faen klarer alt dette? jo Rene Kleveland, ikke si jeg ikke er kjent. Spør alle i bergen, spør alle i norge, spør politikerne, spør tv2, spør alle radio stasjoner, spør din mor som sniker på blogg innleggene mine, spør google, for nå gidder jeg ikke skrive mer! Jeg er Bergens, om ikke Norges største kjendis. Og hve faen får 40.000 likes på et innlegg? eller hvem håver inn 2.8 millioner visninger på 2 dager fra alle verdens kanter? takk for meg. Google meg

 11. om du måtte sagt fornavnet på alle personene i norge som aldri i sitt liv kunne gitt en FAEN om deg så hadde du satt inne i et par år.. du er ikke så » kjent » som du skal ha det til. du overdriver så mye at det blir dumt. ha en fin kveld.

 12. Altså liker bloggen, men driter i om du er verdens mest poppulære eller verdens mest kjente kjendis, fordi at du vil aldri kunne stole på ett forbanna menneske her i dette drittlandet uansett, den eneste du kan stole på er deg selv og om du har flere milliarder visninger har det faenmeg ingenting å si når det som er det viktigste i denne verden, å leve livet, få livserfaring gå gjennom livet med mot og face all dritten du engang eller alle engang kommer til å få i trynet til og med for de som ikke har fått det. Det eg forsøker å si, spiller ingen rolle om kor mange venner du har, kor poppulær du er, kor kjendis du er, om du kan skrive bra norsk eller ka du kan når du har en sånn interessan og imponerendes blogg som denne,
  Ja folk er dom som tror på giraff gir virus på facebook, det trodde eg ikke engang fra eg såg en giraff og aldri trodd på det.
  Gratulerer du har fått lesere.
  Du er sannsynligvis supermann, men for guds skyld vær supermann på riktig måte da vell.
  Takk for meg 😀

 13. hele poenget med den teksten var, uansett ka dere tror Rene Kleveland er, så kjenner han segselv bedre enn det alle andre gjør vell.
  Han er den han er, en veldig selvsikker kar.
  Kanskje fremtiden vil fortelle oss mer, først kjenne til dere, så dømme etterpå.
  Syns det er så irriterendes med sånne folk som dømmer andre på en jævlig måte, korfor gjøre det før dere engang kjenner personen, kan dere svare på dette.
  Så lenge han ikke gjør dere noe vondt, korfor hate han 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.