MAIL FRA TV2 – NÅR SKAL JEG TA OVER NORGE – NORSKE TALENTER

1 minGod dagen alle sammen. Jeg har en god del ting på gang nå. Og det er bare til og glede seg. Jeg kan garantere dere liv, ingen tvil om det. Det jeg kan fortelle nå er at jeg skal være med på norske talenter på tv2. Etter mye frem og tilbake har jeg sagt ja til dette. Med på dette har jeg min fetter. Kan love dere et helvettes liv på Tv. Gled deg!. Jeg har selvfølgelig med meg noen som filmer alt sammen for meg, holder dere oppdatert. Under er første mailen jeg fikk for en stund siden.

Hei hei, Rene!

Vi i Monster Entertainment er nå allerede i full gang med å gjøre forberedelser til den neste sesongen med Norske Talenter for TV 2. Det er i den forbindelse at jeg tar kontakt med deg. Vi er nå i gang med å lete etter folk med talent som vil vise seg frem på en scene. Alt er lov. Jeg ser på bloggen din at du rapper og lager egne tekster.

Kunne du tenke deg å fremføre låtene dine foran en fullsatt publikum og et dommerpanel? Vi kommer en tur til Bergen 1. – 2. November for å møte vestlandske, talentfulle mennesker, så da kunne du vist oss litt av hva du kan og tatt en liten prat. (I første omgang uten publikum og dommere. 🙂 )

Om du ikke kjenner til konseptet med Norske Talenter så er det kort fortalt et TV-program hvor talentfulle mennesker fra alle kriker og kroker av Norge kan vise frem sitt talent til et publikum og et dommerpanel. Programmet har etablert seg etter fem vellykkete sesonger som et av TV 2s hjertebarn og storsatsninger.

Det er en ypperlig anledning også for deg å promotere deg på. (I tillegg er det jo en heftig pengepremie på 500 000 kr om man skulle gå til topps.) Det har jo på et tidligere tidspunkt vært en rapper, Sirius, som tok førsteplassen.  Håper å høre fra deg. Om det er noe du lurer på, så ikke nøl med å slå på tråden eller send av gårde en mail. 🙂

Mvh

Alexander Holland Jensen

Regi / Casting

Monster Entertainment


Like it? Share with your friends!

13 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Slenger dritt ? når dere ikke tørr og skrive navnet deres engang! latterlig 🙂 mesunnelig det er det du er, og det kjønner jo jeg 🙂 for han e sykt flink! du kommer til og nå langt!
    Lykke til!

  2. Har du vert påmeldt 1 gang så får du denne mailen hvert år 🙂 Du er ikke den eneste som har fått denne så kan ikke kalle det big deal, og ikke sikkert du kommer på tv en gang:P Men lykke til! 🙂

  3. nå har ikke jeg hørt deg rappe, men vet en ting sikkert- tv kontakter de som de tror vil lage bra tv. altså kontakter de folk med og uten talent. de bryr seg lite om de fremstiller folk dårlig og får de til å drite seg ut foran hele landet, men all PR er vel kanskje bra PR??

  4. hahahaha
    Tror noen lurer deg litt nå. hvis ikke så er det jo åpenbart at tv2 er ganske gira på å drite deg ut. men du biter jo på du

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.