10 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR DRIKKE ALKOHOL

4 min


God dagen snuppiser. Det er helg. Er det en ting som kan forandre deg som person er det nemlig alkohol. Jeg kom over et innlegg på en nettside hvor de skriver 5 grunner til og drikke te. Jeg tenkte bare herregud så latterlig, vi drikker vel te fordi man ikke har noe bedre og ta oss til. Men jeg skal nå gi deg 10 grunner til hvorfor du bør drikke alkohol.

Selv om det er mange som ikke rører alkohol, frem til du faktisk har lest dette innlegget. Dette vil nok forandre ditt syn på alkohol, det kan jeg nesten vedde på. Det du først bør huske er at du kan dø av alkohol, om du drikker hver eneste dag, det oppfordrer jeg deg ikke til. Du skal heller aldri kjøre bil eller andre kjøretøy når du drikker..


Her er 10 grunner til hvorfor du bør drikke alkohol.

#1 Om du har angst og sliter med depresjoner bør du drikke alkohol, det hjelper ikke i lengden men der og då vil du ikke ha verken angst eller depresjoner. Om du vil bli kvitt angsten og dine depresjoner bør du drikke hver eneste dag, då vil dette hjelpe deg 100%. Men vær også forsiktig så du ikke får alkohol forgiftning.

#2 Om du føler at ingen liker deg eller noe bør du også drikke alkohol, alle kan få seg venner på fylla. Jo mer du drikker jo mer venn er du med alle sammen, samme er de med deg. Dette gjør at du kan føre samtaler uten problemer. Du kan få deg nye venner, ikke som du gjerne har for livet, men for kvelden.

#3 Om du føler deg stygg utseende messig spiller ingen rolle. Når du drikker alkohol blir alle rundt deg verdens deiligste, ihvertfall hos de fleste (ikke hos meg, jeg har full kontroll). Så om du sliter med dårlig selvtillitt bør du drikke mye alkohol og ta deg turen ut på byen. Her vil du uansett finne noen du gjerne ikke hadde hatt sjans på i hverdagen.

#4 Om du kjeder deg som faen bør du drikke alkohol, då blir alt så mye kjekkere og alt rundt deg er morsomt.

#5 Om du føler du hater noen helt jævlig og ikke vil tenke på den personen, drikke alkohol så forsvinner tankene og hatet du har ovenfor den personen.

#6 Du kan føle deg usynlig om du drikker nok sprit, dette har jeg sett flere ganger. Hvorfor det er sånn er vel pga kroppen din får en demon inni seg og den prøver og gå ut av kroppen, noen som ikke går før dagen derpå.

#7 Om du drikker alkohol har du større sjans for at du kan få hoppe til sengs med noen iløpet av kvelden. Ja du leste riktig, om du har lyst på sex kan du drikke deg full og håpe den du vil bange gjør det samme. Snakk sammen og vær like fucked up så skal du se du ligger på soverommet iløpet av kvelden med slapp boner. Did you know at 75% av oss har sex når man drikker alkohol?.Men husk også på at mellom 20 og 30% av menn ikke får den opp også!.

#8 Alkohol gjør deg smartere.Om du drikker en normal mengde med alkohol kan det faktisk gjøre deg smartere som person. Om du drikker for mye derimot kan du ødelegge hjernen din, så pass på hvor mye du faktisk får i deg av alkohol. Jeg drikker ikke så mye, men i helgene, når jeg drikker, drikker jeg mye. Dere ser jo hvor smart jeg er.

#9 Alkohol gjør deg slankere, men ikke sprit. Det er øl som gjør deg slankere, og trodde du at man får øl mage av dette tar du feil. Det hjelper ikke at du bare drikker litt øl, men mye øl et par ganger i uken gjør deg faktisk tynnere. Vin gjør deg også slankere. Dette kan du google om du skulle være i tvil. Om man drikker nok alkohol trenger man ikke trene heller. Så mye kalorier inneholder alkoholen du drikker.

Husk at disse tallene er om du trener i 60 minutter..

#10 Som du sikkert allerede vet fra før er alkohol godt for hjertet ditt. Det vil da si øl, ikke bare er det godt for hjertet men i tillegg bidrar ølforbruket til å redusere muligheten for blodpropp i hjertet, nakken eller hjernen, ifølge en undersøkelse fra Harvard School of Public Health.

Så neste gang du spør en venn eller vennine om dere skal drikke og han eller hun svarer «gi meg en god grunn?» send de bare linken til dette innlegget så slipper du å forklare, bare hyggelig…

Bonus tips: Det er ALLTID dagen derpå man ikke alltid husker alt som skjedde dagen før. Og hva spiller vel egentlig noen rolle om man er dummere dagen etterpå? er det lørdagen du var på byen så spiller det ingen rolle om du er dum på en søndag, ukens kjedeligste dag, EVER!!!

Om du fryser og ikke kommer deg hjem eller videre fra byen bør du drikke alkohol, alkoholen gjør kroppen din varm slik at du ikke kjenner kulden. Selvom dette kan være farlig pga dette kun er noe kroppen din tror (du fryser egentlig) så er det en løsning om du må vente på taxi…

Og slik ser det ut når forskjellige mennesketyper drikker alkohol å byen:)..


Like it? Share with your friends!

87 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. herlighet! BULLSHIT!!! Alcohol hjelper INGENTING! Det eneste det gjør, at du mister hjerneceller sånn at du blir dummere! kanskje derfor du er så dum som du er?

 2. For en tulling du er! Må ha vært alkoholen som fikk deg til å skrive disse 8 vanvittige «faktaene». At du er i stand til å i det hele tatt skrive et blogginnlegg forundrer meg. Lykke til med å søke jobber når du kommer ut av den «festbobla» di.

 3. Det du har her er en oppskrift for å bli en alkoholikker. Det er så mye av det som er skrevet her som er så tatt ut fra sammenhengen det eventuelt før er skrevet i. Forskning viser at vin er helsebringende i små mengder. Men å si at alkohol i segselv er helsebringende erlangt fra riktig. Et stort problem angående inntak av alkohol er at dette gjøres først og fremst på et tidspunkt av døgnet der metabolismen er lav. Dette gjør at kroppen vil omdanne store deler av karbohydratene i alkoholen til fett.

 4. Du har tydeligvis drukket litt vel mye alkohol. Dette er enten tidenes mest gjennomførte trollblogg, eller Norges mest tragiske blogg.

 5. E du totalt dom i hodet ?! Altså, viste at deg og hun der eksen din Anne k ikke er de smarteste, eneste grunnen til at dere har populære blogger er fordi dere ikke er helt hundre prosent, hvertfall ikke i bloggen . Men dette er toppen av glasset ! Du oppfordrer til alkoholisme og det er tydelig at du ikke har slette med depresjon og angst, hvertfall ikke over lengre periode sånn at du har «skikkelig» depresjon og angst !! Du må vite hva du snakker om før du skriver noe sånt ! Det er noe av det som er sant og noe som er halveissant ! Men du skriver det helt feil, sier det igjen ! Du oppfordrer til alkoholisme .

 6. Ingrid figved: Den kommentaren din likte jeg, ihvertfall når du nevner at innlegget er toppen av glasset 🙂 way2go. Men om noen vil bli alkoholiker pga et innlegg så syns jeg det er dumt. Jeg vil ikke begynne og røyke pga jeg ser noen røyker. God søndag

 7. Hei. No offense, men du sier du har full kontroll på fylla når det gelder jenter? Jeg synes personlig du og AnneK er det styggeste paret i hele verden. Sammenlagt karakter: 1. Har du hørt om franklin? Han kan knyte sine egne sko og gange med to, det kan vel sikkert ikke du.

 8. Tror ikke helt du har forstått konseptet.. For folk som sliter med depresjoner og angst kan det gå andre veien også. Slik er det også med vanlige folk. Man trenger ikke bli mye morsommere om man drikker, mange kan oppleve å bli lei seg, begynne og gråte over ting som de til vanligvis ikke ville grine over osv.. Håper virkelig at denne statusen var på tull, for om du tror alkohol er slankende så må du tro om igjen. Man blir selvsagt ikke tykk av en fyllekule på byen en lørdag i ny og ne, men om man drikker flere ganger i uken så legger man selvsagt på seg, om man spiser et normalt kosthold og trener i ny og ne. Øl og annet alkohol er stappet av kalorier, og om du spiser et normalt kosthold er mattetstykket enkelt; kaloriene du får i deg minus kaloriene du forbrenner. om du drikker flere øl om dagen så må du da skjønne at du ikke slanker deg.. herregud

 9. du må være norges mest patetiske og dummeste person. Blir helt satt ut hvor jævla tragisk du er! haha hva faen er det du tror du er a?

 10. Å si at alkohol kurrer angst og depresjon er noe av det dummeste jeg har lest noen gang. Det gjør det faktisk mye verre og kommer aldri til å hjelpe.

 11. Jeg vet ikke hvilke kilder du bruker når du skriver at alkohol hjelper mot depresjon og angst, men det hadde vært fint om du hadde oppført de. På den måten virker i minste det du skriver litt troverdig for noen. Men hvis du tar deg et raskt søk på google, så finner du fort ut at profesjonelle har sagt at alkohol og psykiske lidelser/vansker er en forferdelig dum match. Og litt konstruktiv kritikk: Jeg kan skjønne at dette fanger lesere, og at det er det du ønsker. Du ønsker trolig ikke å fremstille deg selv som dum, som jeg ser folk over her har kommentert, men pass på hva du skriver. Fordi folkene som er innom bloggen din er i alle aldersgrupper, og hvor kul er du hvis du oppfordrer deprimerte, eller angstfulle 14-15 åringer til å drikke som selvmedisinering? Svært lite. Skriv heller om rappingen din og andre ting du interesserer deg for. (Foruten å drikke) Fordi det fremstår mer ekte, mer seriøst og ti hakk mindre dumt. Stå på.

 12. Du vil at det skal bli flere alkoholikere, og verre oppvekst for barn og unge .. med andre ord? Du kan ikke VIRKELIG mene at folk skal bruke alkohol på den måten?
  Unnskyld meg, men jeg snakker av erfaring. Faren min er tørrlagt alkoholiker og han holdt på å drikke seg ihjel på grunn av at han brukte alkoholen på den måten du mener folk skal bruke den på! Jeg håper VIRKELIG at det her er et ironisk innlegg.. ?

 13. Første gang jeg leser denne bloggen, og håper dette bare er tull!
  Om detter er seriøst, da ville jeg revurdert hvor mye du faktisk drikker i forhold til #8… du er jo hjernevaska!

 14. Hahahaha, den øverste er jeg såå enig i! Har hatt angs og depresjonsvansker siden åttendeklasse, men mens jeg drikker forsvinner alle problemer og folk ser sider av meg som jeg aldri kunne vist ellers!
  Det er de mest idiotiske grunnene til å drikke alkohol jeg har hørt om, men det er jo sant alt sammen så vidt jeg vet så..!

 15. Du skriver ikke det her seriøst?
  Hvordan i alle dager er det du mener man blir slankere av å drikke alkohol…? Man blir ikke slankere av ting man putter inn i kroppen, man blir slankere av trening evt det du kutter ut av usunt.
  geez

 16. Håpar inderleg at dette er berre for å vere morosam… Dersom du faktisk meiner noko slikt treng du verkeleg hjelp.
  Utover det vil eg kommentere at det ikkje er anbefalt å drikke alkohol dersom ein har sterke psykiske lidingar, og at det ikkje er noka løysing å drikke alkohol for å komme ut til av til dømes depresjon og angst.
  Drikk litt mindre og jobb litt meir med rettskrivinga i staden. Då skal du sjå det blir bra.

 17. Støtter deg rene fullt ut, jeg slet med depresjoner og angst nå drikker jeg 6-12 øl daglig og er sunn som faen!
  Jeg trenger ikke lenger jobbe for eg er så smart menneske så jeg får penger fra nav, noe de kaller uføretryggd. Koser meg i helgene med sprit og øl.

 18. For og si det sånn; alkohol er for folk som har råd til å miste et par hjerneceller. Du bør nok holde deg unna.

 19. Er dette skrevet på kødd liksom? Det håper jeg virkelig for han som har skrevet dette sin del. Spesiell humor isåfall må jeg si

 20. Jeg dauer av de kommentara her ass, har ikke lest meg igjennom alle ennå, men en god del, og inntil nå, har jo ingen skjønt at dette bare et gjennomført bullshit!!! Er det noe som er tragisk, så er det nå det, spør du meg….

 21. Hahah! Eid… 🙂 Alkohol kan faktisk hjelpe mot deprisjon/angst. Akkurat når du drikker. Den eneste tiden jeg er ordentlig glad er når jeg drikker og tro meg det hjelper.. 😉 Haha, dere som kommenterer, dere må ikke ta alt seriøst.. Da er dere ikke kloke

 22. go og flott provosering for økning i antall lesere .. way to go ( om man er opptatt av sant , vi er alle forskjellige ) 🙂 men seriøst : Røyk,vape eller spis noe go Weed istedet 🙂 a SPLIFF A DAY, KEEPS THE DOCTOR AWAY

 23. VIlle bare legge til at jeg drikker te fordi jeg vil og ikke fordi jeg ikke har noe annet å gjøre på.
  Man skal være forsiktig med alkoholinntaket, og tbh høres dette litt ut som «unnskyldninger» for å drikke.

 24. Jeg er overrasket over intelligensnivået på dere som kommenterer de 10 grunner til å drikke alkohol.
  Har dere noe å tenke med i det hele tatt? Har dere på skolen aldri lært om ironi?
  Begriper ingen av dere at meningen med dette er det motsatte av hva som står skrevet?
  Jeg skremmes over at dere ungdommer skal føre føre landet Norge videre med så lite vett i skallen:
  -Og ja, jeg er gammel med ett helt liv av livs-erfarenhet. Det er noe dere mangler, men det er vel bedre å sitte med nesa ned i en blinkende skjerm enn å se det virkelige livet.
  Så gå nå å drikk dere fulle, for nå har jeg vært så jævlig mot dere. Stakkars nordmenn og kvinner.

 25. håper virkelig ikke du skriver dette seriöst. jeg har selv ikke blogg. men må bare kommentere dette.
  måten du oppfordrer folk til å bruke alkohol er jo bare latterlig og dumt, dette förer til misbruk. noe som jeg vet alt om. siden mange i min egen familie er alkoholikere og har en mor som er törrlagt alkoholiker. så dette er det dummeste innlegget jeg noensinne har lest. du oppfordrer jo folk til å misbruke alkohol noe som er dumt. dessuten er det mange på 14-15 år også som kan lese dette innlegget

 26. Jeg er helt enig i det du skriver. Alkohol er nøkkelen til mye her i livet. Kan ikke flaska løse problemene dine, ja så kan ingenting gjøre det.

 27. HAHAHAHA HÅPER DETTE HER ER TULL HAHA!
  Okei, for det første så mister du noen venner, du kan også få noen nye, men du mister noen og. Alkohol gjør det _ikke_ smartere, du blir mye dummere.
  Det er desverre ikke utsende som gjelder, eller bare deg som vil ha «perfekte» tynne kropper.
  Alkohol er ikke godt for hjertet ditt\deres! Hvis du har sukkersyka så kan du for eksempel dø av det.

 28. Jeg synes blogg.no burde sperre deg fra å bruke sidene deres.. Oppfordre folk som lider av angst og deperasjoner til og bli alkoholikere? Det gjør heller saken verre å drikke mye om man sliter med sånt! Du kan ikke fortelle folk det? Det er ikke greit! Det er virkelig ikke greit at du skriver sånne ting som du gjør. Joda, vi har ytringsfrihet i dette landet, men det betyr ikke at det er ok å skrive løgner og si: «det er helt sant! forskning sier det!», når det kun er løgn og dumheter. Du burde skamme deg…

 29. Hahahha, dauer.. Artig innslag, videoen var bra… det som er mest artig er og lese de trege skuffa kommentarene som trodde de skulle lese noe en forsknings mann hadde utarbeidet. Til dere, smil litt da, le litt.
  SARCASM, because beating the shit out of people, is illegal.

 30. Dummeste eg har lest på lenge! For det første, drikker man alkohol når man er deprimert blir det bare værre og ender som oftest med tårer eller bråk for man er veldig svak i den perioden. For det andre blir man ikke smartere, ser bare hva som foregår oppi ditt hode og andres hode, total blank. For det tredje blir man ikke slankere, alt for mye sukker og det legger seg rett på flesket. Dyktig du Rene!

 31. du må digge alkohol mer enn andre. men kom og fortell meg at det er bra å drikke fordi du e deppet og alt ant vas?? kordan trodde du alkoholikere ble til? mange av de skal vel kansje bare «rømme fra virkeligheten»? kordan tror du folk dør av alkohol?? ikkje fordi de drikker en øl hver dag det kunne gått ann.. men de som drikker for mye på en gang og får for høy promille, smarten. du kan likegodt bare hylt narkotikaen og..

 32. Herregud han har jo faenmeg rett jævla idioter, viss dere ikke er enig med at alkohol hjelper, betyr det jo bare at dere er faenmeg mongolid, en iskald øl hjelper, drikk ølen du liker da, men øl hjelper, også må du bare ha en rolig musikk som kan lene tankene tilbake til det positive.

 33. Har lest flere av innleggene dine, og jeg har fått et inntrykk av dem som du har om andre; hater. For meg virker det som det faktisk er du som er den som hater andre personer og er sjalu på dem siden du selv ikke klarer å oppnå noe i livet. Du gjemmer deg bak bloggen og et tøffe image; med bleiket hår, som står rett opp ved å bruke et kilo voks, den «veltrente» kroppen, innleggene om alle «vennene» og jentene du har og omgås. Men for meg, og sikkert flere personer, virker det som du er usikker, har dårlig selvbilde, og er i den store sammenhengen ikke så fornøyd med deg selv, når du må legge ut det du mener er et liv du mener andre misunner deg.
  For å vende denne kommentaren mot dette innlegget, støtter du oppunder mine oppfatning av deg. Du skriver at alkohol hjelper mot angst og depresjon, men forstår ikke hvor du har denne informasjonen fra. Om du har kunnskaper om hvordan alkohol påvirker kroppen, så forstår du at alkohol vil virke stikk motsatt av hvordan du beskriver virkningene. Alkohol går lammer den rasjonale delen av hjernen, og vil heller gjøre en depresjon verre enn den er.
  Og i mange av innleggene og kommentarene dine skriver du om alle jentene som legger an på deg og løper etter deg på byen, om at du alltid har jenter i din hule hånd. Men ut i fra punkt #7, får jeg inntrykket av at du egentlig ikke har noen jenter i din hule hånd, så lenge de ikke er ruset på ett eller annet.
  Tror egoet ditt har klart å vokse seg større enn deg. Ser ut som du drikker lite øl, siden du er såpass «slank» som du er. Du får ta ditt eget tips og drikke mere øl.

 34. Du er ikke riktig god i huet, du. Alt det du har skrevet her er fullstendig bullshit, og du er faen så dum som tror at dette er riktig. Bra at de fleste er uenige i alt du skriver ^^

 35. Fantastisk. Folk som tar dette seriøst har IQ på nivå med en gjennomsnitt Pardise Hotel deltaker. Harmen og indignasjonen i noen av innleggene er ubetalelige.

 36. det er litt flaut at du kan skrive en post som dette, at alkohol skal hjelpe med alt, og jeg er helt normal person, har ikke hatt det så vondt i livet, heldigvis har jeg ikke slitt med angst og depresjoner men, ser fortsatt ikke for meg at det skal hjelpe. hva med fylleangsten dagen etterpå, hva med oppførselen mens du er full (den kan såre og sjokke mange) 10 grunner til og drikke alkohol my ass, jeg vet om en grunn, sosialisere seg med gamle og nye folk/venner og ha en kjek helg en gang i blant.

 37. Haha 🙂 utrolig bra saker, skal stikke innom denne bloggen av og til….
  Det feteste med skikkelig bra ironi er når du virkelig lurer på om vedkommende kødder eller ikke 😉

 38. Skjønner ikke hvilke problemer dere folk har! La han få skrive det han vil, herregud.. Bloggen eier, så sier litt om hvem som er taperne her

 39. Haha de som kommenterer lurer på om DU er seriøs, jeg lurer på om alle de som kommenterer er seriøse. Det er jo åpenbart at dette er tull folkens! Lol.
  Artig lesning, keep writing! Ler*

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.