HAR DETTE SKJEDD MED DEG FØR? DET SKULLE JO IKKE VÆRT MULIG? HAR DU ALZHEIMERS?

1 min


Er det en ting jeg aldri har skjønt er det når noen adder meg, jeg godtar og så spør de «hvem er du?». Altså hva faen er greien då? var jo ikke jeg som addet deg? har aldri skjønt greien med folk som skriver sånt rett etter de faktisk har addet noen. Jeg hadde vært flau og slettet profilen min om jeg hadde spurt noen om det samme, om JEG addet deg.

Hvorfor gjør folk dette? fordi jeg vet det er mangen som gjør dette. Kan du ikke bare si noe annet som heisann? takk for at du godtok eller noe?. Du skriver aldri en melding til noen om du er den som har addet noen, for å så spørre om hvem de er? tilbakestående er det du er.

Jeg sletter personer fort når noen spør meg om det spørsmålet, fordi jeg gidder ikke være venner med noen som mener de ikke kjenner meg når DU addet meg. Når jeg adder noen går ikke jeg og skriver, hei hvem er du? kjenner jeg deg? det er bare fucked up!.. Har dette skjedd med deg før?!.


Like it? Share with your friends!

9 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Navn: ja det var et fint tall 🙂 eg får beskjed at profilen min blir sperret om jeg har for mye aktivitet, derfor jeg ikke gidder og godta alle sammen:) men jeg godtar om jeg ser normale folk 🙂

  2. WOW!!!! må være slitsomt og være deg!!! mr kjendis!!! har du ikke blitt plukket ut til PH enda???? huffda!! trist!

  3. Rimelig flaut at du responderer til vedkommende med bl.a. å «dra meg i kuken»… Herregud, at du som voksen mann svarer på den måten er bare latterlig

  4. Det kan faktisk hende at personen sendte deg meldigen fordi han/hun bare ville bli kjent med deg så det blir litt dumt å komme masse fordommer om at den personen har alzheimers og må ha glemt at det var han/hun som la til deg, men jeg vil påstå og si at ja, det er en helt ræva introduksjonsreplikk for å starte en samtale med noen… Visst det skulle vært intensjonen da. Til dere hatere: har dere ikke annet å gjør på enn å komme med usaklige kommentarer hvor dere angriper personen som skrev innlegget istedet for å svare på den faktiske saken? Det er jævla mange idioter i værden, om du er så gira på å vise de hvor dum de er så er du ganske dum selv :p

  5. At han svarer på den måten sier ingen ting om hvor voksen han er… Det beviser ikke at han ikke klarer å oppføre seg på et jobbintervju, at han ikke klarer å ha kontroll på økonomi, helse, anvar og seg selv. Å svare frekt til en ubekjent på internett fordi du fikk et dårlig inntrykk er vell ikke så barnslig… Om du skulle behandlet hver og en med respekt hadde livet ditt vært ganske slitsomt mener nå jeg. At han gidder å stå frem forran hele Norge på internett med sine meninger slik at andre kan få innsikt i sine og kanskje lære av de er ganske voksent etter min mening. Ikke mange som tørr det, eller gidder.

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.