ER DETTE DEG? HUN STØNNET SOM EN DIVA, MENS VI PUL*E TIL LÅTER AV JUSTIN BIEBER (VIDEO)

1 min


Heisann alle sukkersøte snuppiser. For en liten stund tilbake lagde jo meg og en som heter Kenny Sundt en låt som vi kalte for «Everytime We Fuck», en remix av Everytime we touch av selveste Cascada.

Men så skitten i språkbruket som vi begge to er så ble låten ekstra frekk kan man si. Denne videoen er ikke noe big deal, det er bare one take (fra i går kveld). Det tok meg 5 minutter og lage videoen. Hele låten finner du (Her). 

Jeg kan godt si det her og nå, og det er det at det skjer et par spennende ting fremover, det blir en spennende tid. Dessuten blir årets julelåt av meg og Kenny spilt inn på onsdag, og en skikkelig musikkvideo vil bli filmet og redigert av Preben (wergeland). Musikkvideoen til vår julelåt vil komme ut i begynnelsen av desember måned, slik at du kan komme i julestemning. Ellers må dere alle ha en fin dag videre, så blogges vi seinere.

Update: Videoen er utsatt og finnes kun på bloggen


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.