ENCHANTRESS, INGEN OVER, INGEN VED SIDEN, 24 BABES TAR OVER BERGEN I RUSSETIDEN

1 min


Ja selvom vi kanskje nærmer oss juletider er forberedningene allerede igang når det gjelder Russ 2014. Enchantress er navnet du bør se opp for, de består av 24 gudinner fra Bergen, ingen over ingen ved siden. Når det kommer til Russen er det mye kjedelig drit der ute, da mener jeg alt som hører til, konsept osv.

Hør låten deres under, skru det opp og følg med til neste år.

Men Enchantress er ikke som alle andre, her er det snakk om 24 jenter og alle er deilig, hvor ofte skjer det? nettopp, denne gjengen er ikke som alle andre. De har dessuten laget en Russelåt det faktisk går ann og høre på, en som BANGER som bare faen ut av dine høytalere. Det er egentlig ikke noe vits at du er Russ i år, det eneste du kommer til og høre i hele 2014 er nettopp denne jentegjengen.

De har også en Facebook side hvor de legger ut masse party bilder og ikke minst videoer. Disse jentene kødder ikke et sekund, så sjekk ut siden deres (HER)


Like it? Share with your friends!

9 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. fy faen du er selvdigger da. «ingen andre deilige jenter som er russ i år» det er faktisk mange flere deilige jenter enn denne bussen her skal jeg si deg. blir så jævlig irritert av å lese bloggen din at det skulle ikke vert lov en gang !

  2. Navn: Det har jeg vel ikke skrevet? «Men Enhantress er ikke som alle andre, her er det snakk om 24 jenter og alle er deilig, hvor ofte skjer det? nettopp, denne gjengen er ikke som alle andre». Hvor står det jeg at jeg har skrevet at INGEN andre deilige jenter er russ neste år?. Men ja, denne gjengen er ikke som alle andre…

  3. » Det er egentlig ikke noe vits at du er Russ i år, det eneste du kommer til og høre i hele 2014 er nettopp denne jentegjengen. »
    Noe av det du skriver er så på trynet at jeg syns synd på deg. Du har ingen innsikt i sakene du skriver om. Poenget med å være russ er ikke at folk skal snakke om deg? Poenget med å være russ, å være med i bil og buss, er å danne seg et fellesskap man kan ha det jævla gøy med i russetiden. Det er ingen mennesker i dagens samfunn som ser på alt som en konkurranse om å få mest folk til å vite hvem du er, og å bli populær. Det er noe man tenkte på når man gikk på barneskolen. Folk som tenker slik når de er godt oppi tyveårene.. de er bare trist. De har en så underutviklet modenhet, at de garantert ikke kommer til å få det bra. Folk som er så gamle med disse ideologene, er typiske folk som alle andre overkjører mentalt. Det er derfor alle kommer inn på denne bloggen. De vil le av din underutviklede mentale kapasitet.

  4. Navn: Hvem vil vel være russ om ingen snakker om deg? jeg hadde kastet russeklærene:) men så lenge man har det gøyt og en bra tid med venner er vel livet bra. For meg er ikke livet en konkurranse men en utfordring, ha en fin uke:)

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.