ALLE JENTER ER MODELLER, SE HER

2 min


Er det en ting dere jenter ikke burde klage på så er det utseende deres. Selvom du faktisk ikke ser så fin ut (om du mener det) så er du egentlig en modell, alle er det.

Det eneste som skal til er sminke, sminke kan gjøre deg fra mislykket til begavet på få strakser. Sminke gjør det samme som slanking gjør mot overvektige, underverker.

Det har seg sånn at skjønnhet kan alle ha, ved hjelp av litt sminke men det er innsiden som teller, eller hva?.

Før og etter bilder.


Like it? Share with your friends!

12 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Jeg vil ikke si det er bare sminke som står bak, da. Det er ikke sånn at hvis du tar på deg litt pudder så blir porene automatisk borte foralltid, eller at hvis det er sånn at du tar på deg mascara så blir øynene dine tre fargetoner lysere enn tidligere 😛

 2. Latterlig. Det finnes stygge jenter som ikke blir fine med sminke, og det er noe vi bare må leve med. Søtt gjort av deg å late som om du aldri har syntes ei jente var stygg, men de fleste med litt vett i hodet innser fakta; det finnes stygge jenter, akkurat som det finnes stygge gutter. Og når det kommer til bildene over er jeg nok så sikker på at jentene ikke bare er sminket, men også grundige retusjert.
  NB: mener absolutt ikke å si at de fleste jenter er stygge, for all del! Mener bare at det finnes stygge jenter, og det er enkelt og greit fakta.

 3. er du dum, rene? de bildene der er nok retusjerte. du vet kanskje ikke hva det betyr?
  de er antageligvis photoshoppa. og det er ikke vanskelig å se.. selv om du kanskje er pen på ETT retusjert bilde, betyr det ikke at du kan være modell.
  hahaha du er det dummeste mennesket jeg noen gang har sett :p

 4. Sminke og photoshop ja?
  Hva er egentlig vitsen i å sminke seg daglig, når du vet du blir skitten pga. skolen uansett? Og jeg mener bokstavelig talt skitten fordi du går på skole hvor du faktisk gjør noe og ikke sitter på en pult dagen lang! Kudritt, hestepizz og mold i trynet er helt normalt her..
  Jeg går uten sminke til vanlig. De som bare syns jeg er stygg driter jeg i, for det er de som driter i at jeg er stygg som betyr noe for meg!
  Syns dritsynd på folk som står opp en time før de må gå til bussen for å rette hår og klæsse grisefett og død fisk i trynet, fordi de føler de er nødt og blir mobbet om de ikke gjør det. Og dette oppfordrer du til? Nei takk. Jeg sminker meg når jeg skal noe (på fest f.eks) og ellers driter jeg i hvor mange kviser jeg har i trynet 🙂
  PS. Husk at utseende er ikke alt, det er bare førsteinntrykk 😉

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.