DETTE BETYR DET NÅR EN JENTER SIER DISSE ORDENE TIL DEG!

1 min


Heisann alle snuppiser. Er det noe med jenter så er det at de er veldig smart, endå smartere enn menn (ikke bare meg) men alle menn. Det er flere ganger jeg har blitt helt sånn, WOW, hvordan får hun det til? men de er veldig smart selvom du ikke alltid ser det.

Du har sikkert gjort noe dumt en eller annen gang? men ikke før flere timer eller dager seinere får du svi for det? nettopp fordi jenter tenker lengre enn vi menn gjør. Jeg har en liten liste over ting du må huske på, når jenten din sier disse ordene betyr det ikke alltid det du tror. Jeg har selv lært av mine feil, men når man har lært er det kjekt og dele det videre med andre.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.