BLIR DU MOBBET? VIDEOBLOGG

1 min


Først og fremst må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget på over 2 dager, det er egentlig krise for min del. Desverre så har pc’en hatt klamydia, altså et virus som heldigvis gikk vekk til slutt.

Det jeg kan begynne med i dag er mobbere som mobber. Hvorfor gidder dere egentlig og la en som mobber fortsette med dette, slik at hverdagen din og ikke minst livet ditt skal være kjipt?. Skjønner bare ikke hvorfor dere ikke tar igjen, uansett hva du måtte si så er det en bra ting og gjøre.

Hvorfor skal ditt liv gå til helvette pga en eller annen taper ikke har noe bedre og gjøre på enn og lage kvalme for deg?. Hadde jeg vært deg ville jeg rett og slett tatt igjen, uansett hvilken situasjon du er i.

Som vi alle vet så eksisterer mobbere pga de vil føle seg bedre, de sliter med mye men lar det gå utover nettopp deg. Når de slenger drit tror de at de er så mye bedre enn alle andre.Du kan gjerne være smell vakker, mens mobberen som mobber deg ser ut som et udyr, rett og slett (nei, jeg mobbet ikke der, men du skjønner hva jeg mener).

Det som ikke en mobber tenker på er at en dag smeller det tilbake på de. Det er karma. Jeg har skrevet et par store innlegg fra før om mobbing på denne bloggen, men det som er greien med dette innlegget er at du ikke skal sitte deg ned for å grine, men ta igjen og vise at ingen kødder med deg. Hvorfor skal du oppleve et helvette på jord, når det er mobberen som egentlig burde hatt det jævlig?. Sjekk ut videobloggen min under!!

Videoen kan sees kun på bloggen


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Eg ble mobbet fra 1-7 klasse. Eg fant ut etter mange år at om eg bare ignorerte de, og bare ga faen i de, så sluttet de. For de trenger oppmerksomhet. Og om de som blir mobbet gir de oppmerksomhet så føler de seg fuckings kul og mye bedre. Bare gi faen, så begynner de og kjede seg, og då gidd de ikkje mer 🙂
    Dritbra videoblogg!

  2. Hadde jeg klart å ta igjen for alt mobberene min har gjort mot meg, skulle jeg med glede gjort det. Problemet det er snakk om min mors ex-kjæreste og far til min bror OG min egen far. det er de som har mobbet meg mesteparten av livet mitt, og det gjør ting litt vanskeligere å takle. Men ellers så må jeg bare få si at det var en meget god videoblogg som gjentok seg selv mange ganger.

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.