ER DU UTRO? NÅ KOMMER LOVEN SOM SKAL FORHINDRE UTROSKAP

2 min


God dagen alle kjære lesere. Er du i et forhold der utroskap er en del av forholdet, eller kanskje du har vært utro en gang eller to?, da bør du lese videre. Det koster deg langt mer enn bare forholdet om du fra i dag av har tenkt og være utro.

Utro menn må fra nå av være forberedt på en klekkelig bot på oppmot 20.000 kroner, dersom kvinnen har beviser nok som sier at han har eller er utro. Hvem som får pengene? det er kvinnen som blir bedratt av sin utro kjæreste.

Menn mest utro..

Menn er kanskje litt lei den samme vaginaen dag ut og dag inn, men det blir det nå slutt på, ihvertfall om man virkelig ikke vil ut med en stor sum og eventuelt et tapt forhold. Det har seg sånn at kvinner kan være noen skikkelige luringer når det kommer til den store kjærligheten, mens de er fornøyd med den samme penisen hver gang de har samleie, er det menn som i en ny undersøkelse vil variere litt på hvordan vaginaen ser ut.

Mens noen menn vil ha dype trange hull, er det andre som vil gå for litt bollete, dette fører da til at de er utro. Det var i 2012 hele 69% av totalt 2000 personer som var utro, ifølge en undersøkelse gjort at dating nettsidene match.com og utro nettsiden victoria milan, 59% av disse 69% var menn, bare 10% var kvinner.

Hvordan kan du gå frem for å finne ut om din kjære er utro? du følger med om det er noe annerledes som skjer i forholdet. Om han plutselig virker merkelig har han nok et ligg på si, gjerne flere om han virker veldig merkerlig.

Om du har beviser nok kan du gjerne bruke videokamera eller ta bilder av hendelsene når han går bak ryggen din. Når du har beviser nok kan du sende videoklippet til utroskap@dating.com, du vil få tilsendt en utbetaling i posten så snart du har gitt de navn og adresse (du får tilsendt info i første mail). Det kommer også en serie på tv etter jul hvor nettopp dine innsendte videoklipp kan bli brukt i realityserien, så vær kreativ.

Det som skjer om du ikke betaler er det samme som med andre bøter, fengsel i 14 dager.

Er det noe jeg virkelig hater og ser ned på er det folk som er utro, tapere som i seinere tid angrer bittert på at de tok feile valg, før du sitter seg på kne og ber om at du tar fitten eller pikken deres tilbake igjen.

Heldigvis har jeg ikke blitt utsatt for noe slikt, har heller ikke vært utro. Men denne loven vil nok skremme de fleste, med mindre de vil ha sin kvinne flirende opp i ansiktet når du må betale hun 20.000 kroner.

Hele saken kan du lese på nettet, så lykke til om du vil være utro nå!.


Like it? Share with your friends!

7 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hvor på nettet da? Hvorfor skal det være en lov om det? Hahaha du er så dum. send link da? 😉 Har ikke link nei? det jeg trodde..

  2. Navn: hvorfor det skal være en lov? det vet jeg ikke, sikkert fordi det skal være mindre rettsaker pga forhold som går til helvette pga utroskap. You tell me, fant det på nettet så poster bare mer info.

  3. Dersom det skulle blitt regulert av lov, ville det blitt utarbeidet en NOU og proposisjon til Stortinget, noe det ikke er gjort. Så hvilket du har grunnlag for å si dette er det jammen ikke godt å si…

  4. hehehe..Du har lest det på nettet ja.. Kildekritikk er ikke din sterkeste side tror jeg. Så hvis noen sier at jorden er en sto ost så tror du det?
    Nei utdannelse er kjempe dumt Rene. Dropp det du. Man kan jo alltids bare lese hva andre uten utdannelse har skrevet…

  5. liker at du sier de skal dokumentere dette med å filme eller ta bilde.. du vet at det er også ein lov om at ein ikkje har lov til sånt. Ikkje bra å lyge.

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.