HØSTENS MOTETIPS FOR MENN

3 min


Det begynner å bli kaldere og kaldere ute, derfor er det på tide med varmere klær. Nå som det er høst ute er det viktig at man har varme klær på seg. Hva er egentlig greit nok å kle på seg uten at man ser ut som en total horebukk? jo, det skal jeg vise deg.

Det som er viktig er at du ikke overdriver med klesplaggene. En jakke er ikke bare en jakke, men en jakke skal kunne gi deg den varmen du trenger så ikke kulden trenger gjennom stoffet som jakker en laget av. Det er nettopp her mangen går på en smell. Men la meg ta deg gjennom en liten prosedyre, så har du dette tipset i bakhodet når du skal kjøpe deg høstens moteklær.

Når du først skal kjøpe deg en god og varm jakke er det viktig at du ser elegant ut (bildene under). Du skal sikkert ha en del oppi disse lommene, så at jakken har store lommer er en ting du også bør se etter når du kjøper deg en varm jakke.

Selvom jakken gjerne er tung er det aller viktigst at jakken er varm, så då driter du i dette. Jakken skal være lett og kle på seg, lett og kle av seg.


Det andre du bør se etter når du kjøper deg en jakke er om de har et sjal i samme butikk som gjerne matcher jakken du skal kjøpe. Dette er noe mange menn gjør feil, de kjøper gjerne sjalet et annet sted enn hvor de har kjøpt jakken. Det trenger ikke være et acne sjal / skjerf.

Du finner sjal som helt sikkert kler deg perfekt der du kjøper jakken din. En annen viktig ting når du kjøper deg en høst jakke er at det står den kan vaskes på 60 grader, kjøper du en som bare kan vaskes på 30-40 grader vil den ikke være like fin etter høsten en ferdig og når vi går mot vinterstid.

Denne jakken jeg har på meg kler meg midt i blinken, jeg ser både ut som en stamkunde på strandkaien og eieren av et bordell på samme tid. Jakken var på røvertilbud til 2199 kr på nettet.

Men en ting menn må holde seg unna er jakkene du ser under, de er både kjedelig og vanlig, med slike jakker kan du glemme jakten på høstmus.

Unngå disse jakkene!.


DUFFEL-JAKKA: Oppe fra venstre; Lang duffelkåpe fra H&M, 999 kroner, kort duffeljakke fra Nelly.com, 1895 kroner, kort duffeljakke med skinnermer fra Zara, 1199 kroner.

Nede fra venstre; duffelkåpe fra Nelly.com, 2495 kroner, duffeljakke fra Zara, 1159 kroner. Slike jakker er kun laget for at du skal bli hatet på. Den første jakken ser ut som noe hitler hadde gått med om han fremdeles var i live (det svinet!). De andre som du ser på bildet over er like stygg, men for all del, kjøp det du føler for å gå med.


FRAKKEN: Oppe fra venstre; mørk blå kåpe fra H&M, 1499 kroner, camelfarget kåpe fra Acne, 3895 kroner, grå kåpe fra Matinique, 2300 kroner. Kåpe nede fra venstre, 1295 kroner fra Selected hos Nelly.com, mørk blå jakke fra A.P.C., 3452 kroner.

Om ikke disse frakkene skriker «this person molest everything on two legs» så vet jeg ikke. Dette er noe prester går med når de skal flørte med vaskehjelpen i kirken før en søndags bønn starter klokken 11.00. Dette ser ikke bare forferdelig ut, men helt jævlig.

Ser du en mann gå med en av disse frakkene bør du stille og rolig ta opp tlf og late som du snakker med noen, ellers har du en psychopat bak ryggen din før du vet ordet av det.

Men så har vi jo også jakker dere kan gå for. Dette er jakker som faktisk ser bra ut, uansett om du skulle være tidenes mest kjedeligste person med null selvtillit.

Gå for disse jakkene!

BOMBERJAKKEN: Er definitivt høstens hotteste herrejakke. Øverst fra venstre: Match RYI, kr 2499. Minumum, kr 1400. Gant, kr 2300. Gant, kr 6900.  Dyre jakker, i know, men det står swag,pussyhunter,yourthefuckingman og alt annet du kan tenke deg i pannen din. Dette er ikke bare dyre jakker for no reason liksom, de er også laget av skikkelig stoff som varmer deg godt, samtidig som det er fete jakker. Det var ihvertfall mine tips, så håper jeg du velger riktig jakke når du først skal kjøpe, ikke gå for noe stygt..


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Men du har en frakk på deg. Og bomber jakkene var kult i 2011. Gutter med sånne jakker er det værste jeg vet. Det står jo douchebag i panna di når du går med det. Nei fysj du kan ikke noe om mote

  2. Og en klitoris kan ikke være fast eller stram. kan du ingenting om kvinnes kjønnsorganer? Du som liksom skal være den som sjekker damer hele tiden og ligger med alle du vil.. Føler at du skryter på deg her. Har du ikke draget? Ler folk av deg isteden?

  3. Arne: Nazi folk? jo det er virkelig nasister som går med bomberjakke, du er smart du. Hva går du med, sånn egentlig uten at du lyger? hysj…Om nei, har ikke draget 🙁 sorry, men ha en fin helg.

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.