PARIS HILTON FT LIL WAYNE – GOOD TIME (MUSIKK VIDEO)

1 min


Paris Hilton har nettopp lagt ut litt (snippet) av den nye musikkvideoen sin med Lil Wayne på youtube. Og som dere kanskje vet så er hun en oppmerksomhetssyk hore, neida eg bare flipper.

Hun kan faktisk synge då, og hun er signert til young money (selskapet til Lil Fucking Wayne). Musikkvideoen hennes handler om fucked up, alkohol og puling. Så hvorfor ikke legge den på bloggen? passer jo rett inn.

Paris synger dette:

«I might be a bit tipsy …

but that’s OK ’cause you’re with me.

Are you having a good time?

cause I’m having a good time.»

Lil Wayne fortsetter…

«I’m fucked up … I can’t tell you what’s what.

All she know is suck, fuck.

I walked up to a big butt, and asked her ass but what …

Tunechi never slacks without her button up.»


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Heisan!!!!! Før jeg sier noe annet si at siden din er til kjempe stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de beste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? 😀 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.