INTERVJU MED PARTYFERIE.COM – LES HELE INTERVJUET HER

8 min


Jeg publiserer dette intervjuet på bloggen også. Dette var for en liten stund siden men er ikke sikkert alle har lest det, og då passer det fint og ha det her også. Husk at det har skjedd mye siden dette innlegget, men det har dere som leser bloggen fast allerede fått med dere. Ellers er det bare til å lese, Enjoy!

INNLEDNING

Musikk, damer og høy partyfaktor er gjennomgående tematikk i tekstene hans, og vi valgte å ta et intervju med Rene for å høre hans tanker om nettopp disse tingene.

Spørsmål 1 Hva heter du og hvem er du?

Svaret mitt! 

Jeg er den de alle elsker, Rene Kleveland. En ungkar fra bergen som nyter livet som blogger. Jeg gjør alt på bloggen min selv (som videoredigering og bilderedigering). Jeg lager også hip hop / rap-musikk, noe jeg har gjort siden 2006/2007. De mest populære låtene mine i 2013 er låtene Kless og Kroppen er på stell (damenes favoritt).

KLESS

KROPPEN E PÅ STELL

Jeg legger veldig mye ut på internett, av både videoer og bilder, men jeg gir litt faen i hva andre synes om meg fordi jeg har ikke problemer når det kommer til damer, uansett hva for noe dumt jeg finner på eller hva jeg legger ut.

Spørsmål 2 Du har opparbeidet deg tittelen som kontroversiell i Blogg-Norge gjennom flere spenstige blogginnlegg om selvtillit, sex og damer – hvorfor skriver du den type ting?

Svaret mitt! 

Hehe, det med selvtillit er viktig. Om man ikke har selvtillit må man bare bygge den opp på en eller annen måte og det å lese bloggen min er en bra start. Man burde ikke tenke på hva alle andre mener? du må jo bare være deg selv og kjøre ditt eget løp.

Om folk misliker deg for den du er vil det være synd for de. Nå er det litt annerledes med meg, for uansett hva jeg gjør, skriver og legger ut av videoer, så føler jeg ikke at jeg dummer meg ut uansett. Damene er der alltid, og de forlater ikke redet, som i dette tilfellet er meg.

Når det kommer til sex er det viktig med alle disse sextips-innleggene jeg skriver. Jeg tror jeg har skrevet rundpt 30 innlegg som omhandler sex per dags dato. Hva skulle man egentlig gjort uten tips?

Mange sliter jo på den fronten, ikke alle får seg noe og da prøver jeg og hjelpe mine lesere. Jeg har et statistikk-innstikk på bloggen min hvor man kan se hva folk søker på for å komme innom bloggen min, mens andre skriver renekleveland direkte inn i Googles søkefelt før de havner på selve bloggen min, og noen skriver fraser som «hva liker jenter i sengen?» eller «vil hun ha sex?»  hvor de da havner inn på et av mine mange sexinnlegg.

Dessuten skriver jeg slike innlegg fordi jeg vet at mange leser slike innlegg, noe som bare er koselig. Det er også viktig at jeg kan hjelpe folk på veien om de skulle ha problemer med å hoppe til sengs med en eller annen flørt. Damer skriver jeg om fordi jeg rett og slett elsker dem.

Uten damer i verden hadde alle vi mannfolk vært fortapt. Når jeg skriver om damer på bloggen blir jeg rett og slett glad. Noen sier også at bloggen min er som Playboy, men det er det da ikke. Jeg blir fascinert av damer og skriver da følgelig om damer.


Rene har draget på damene og er ikke redd for å si det. Foto: Renekleveland.blogg.no

Spørsmål 3 Norske damer er kjent for å være litt dumdristige på fylla og kanskje enda mer på partyferie i Syden. Merker du noe spesielt til dette, og hvilke tanker har du rundt norske jenters oppførsel i beruset tilstand?

Svaret mitt! 

Jeg skal love deg at norske damer på fylla kan være ganske dumme, tro meg!

Jeg kan fortelle en kort liten historie relatert til dette. Jeg var på et vors for cirka to mnd siden og det var ville tilstander da jeg ankom. Jeg skal ikke fortelle hvor det var, men det var helt sinnsykt hvordan enkelte oppfører seg når de har fått i seg alkohol. Jeg møtte på en jente og kan huske at hun rev av seg klærne og løp rundt alle veier og skulle gjøre litt av hvert og det endte opp med at jeg løp jeg fra stedet.
Ikke for å være noe frekk eller henge ut noen, men hun hadde demoner i seg. Tror hun hadde drukket litt for mye sprit. Og dagen etter vet vi alle hvordan damer er. De skriver på facebook eller via SMS: «var jeg full i går?».

Åneida, du var helt fin i formen, kjære.

Når de reiser på ferie er det faktisk enda mer drikking, noe som fører til at de blir enda mer fulle. Mange reiser jo på ferie til ayia napa, alanya o.l. kun for feste i en uke eller to. De som reiser til utlandet drikker jo selvfølgelig enda mer enn det det de gjør i norge, noe som fører til at de blir enda dummere og ikke minst fulle. Reiser man på en slik ferie med venner er det veldig viktig at man passer på hverandre, og ingen bør dra alene på en slik ferie. Dessuten bør alle passe på drinken sin da det er kjent at man mangen steder kan komme utfor folk som faktisk putter ting i glasset (piller og annen form for dop), så det er viktig å ha alltid en hånd over glasset og følge med når bartenderen mikser drinken.

Det skal riktignok sies at ikke alle damer er sånn på fylla. Noen oppfører seg som elegante fruer, men de er bare veldig kjedelige, men disse kan ihvertfall kontrollere seg og holde seg i såpass fin form at de ikke river av seg alt de har av klær.

Spørsmål 4 Hadde du noen betenkeligheter med at AnneK (din ekskjæreste som vi tidligere har intervjuet) la ut bilder av deg og henne lettkledd fra sydenferien for et par år siden?

Svaret mitt! 

 Da hun la ut de bildene var jeg faktisk med på det. Det var i september 2012 at de bildene ble tatt i Alanya, Tyrkia. Så at de bildene av oss ble lagt ut gjør meg ingenting da det var ikke noe galt med de bildene, men desverre tok hele norge fyr og lagde et stort nummer av det. Vi tok 1500 bilder der nede og la ut to stykker. Du kan tenke deg reaksjonene vi hadde fått om vi la ut flere?

Folk burde tenke seg litt om før de klikker pga noen bilder. Litt lettkledde var vi, men alle har vel sett litt hud før? Noen sier de alltid vil være søkbare på Google, men det bryr meg fint lite for hvorfor skal man angre på noe man har gjort? Da ville man ikke gjort det i første omgang.

Spørsmål 5 Hvis du skulle anbefale et partysted i Syden til noen: hvilket ville det vært, og hvorfor?

Svaret mitt! 

 Alanya i Tyrkia. (fortsetter under bildet)

Kun fordi jeg elsket det stedet fra første dagen jeg var der, og det er sinnsykt med liv der i juli/august. Så om jeg skulle anbefale noen steder må det være Tyrkia, altså Alanya. Ut over det må jeg nevne Ayia Napa, men der har jeg ikke vært. Allikevel er det, som alle andre sier, partysted nummer èn, og skal jeg dømme ut fra alle bildene jeg har sett, så kan jeg vel si meg enig.

Spørsmål 6 Du har jo tatt utelivet i Bergen med storm i en årrekke. Hvilket utested er det beste, og hvilket utested er det størst sannsynlighet for å møte damer på?

Svaret mitt! 

 Hehe, det beste utestedet i Bergen jeg har vært på og som er stort og har bra med liv (bortsett fra mange gutter i dress som jeg for øvrig spyr av) må være Metro. Men skal du på et sted og finne damer som faktisk er deilige må du ta turen til Downstairs. Drit i hva andre sier da det er mange som har holdningen med at «Nei, ikke gå der!», men det er fordi de vil ha damene for seg selv.

Kanskje det er litt av grunnen at jeg går der? slik at jeg kan ta dem fra dem igjen? Hehe. Nei, gå på Downstairs som ligger under fotballpuben om du vil hooke opp med noen. Det er ikke så vanskelig. Ellers kan du gå på Exodus der alle de løse går. Det er som en godtepose, du kan bare plukke med deg hvem som helst, men du skal vite at alt i den godteposen ikke er like godt.

Ut over det har du Ovenpå. Det er også et sted hvor det er lett og finne damer. Enten sitter de ved bordene på rad og rekke og venter på deg, eller så stikker du bare ut på dansegulvet og kaster ett blikk på den du vil ha. Det er ihvertfall fire steder du kan finne deg damer på, men det beste og det jeg liker best er Downstairs.


Fotomontasje fra Renes bildegalleri. Foto: Renekleveland.blogg.no

Spørsmål 7 Avslutningsvis vil vi bare være interessert i å høre om ditt mest kjente innlegg om hvorfor gutter hater deg. Har du merket noe økt negativ respons fra guttene og økt positiv respons fra damene etter det ærlige utbruddet?

Svaret mitt! 

Ja, det innlegget tok jo helt sinnsykt av og nesten 16.000 likes og over 1200 kommentarer hvor det følgelig ble spredd til hele Norge i løpet av en dag. Før jeg skrev det innlegget var jo bloggen min kjent i hele Bergen og alle visste jo hvem jeg var. Men etter det innlegget om hvorfor gutter hater meg, så havnet jeg på førsteplass (på blogglisten red.anm.) med nesten 100.000 lesere over natten.

Telefonen har etter det bare gått i ett, og jeg la ut en video på bloggen for et par dager siden om hvordan telefonenen vibrerer da jeg har hatt mobilen avslått i et par timer. Det hele endte med 89 tapte anrop og haugevis med meldinger. Som jeg skrev tidligere her har jeg aldri hatt problemer med damer, det vet jo alle som kjenner meg og de som jeg har vært på vors, fest og nachspiel med. Så og si halve Bergens kvinner har vært på en fest med meg nå i ettertid, og hver helg er en fest, både fredag og lørdag.

Negativ respons fra guttene har jeg ikke merket for å være helt ærlig, og jeg synes at det er utrolig at det ikke har skjedd meg noe (at jeg ikke ligger på sykehuset eller noe slik), men om du tenker deg om, hvorfor skal noen være negative mot meg pga at jeg har en annen mening om noe enn det de har?.

Jeg står for det jeg sier og gjør, men jeg har foreløpig ikke opplevd noen ufine episoder. Kan vel bare si at hele bloggen har ført til mye oppmerksomhet, og hver gang jeg går på byen ender det opp med at jeg må ta sinnsykt mange bilder med folk. Ellers har jeg ikke noe negativt å si. Til alle de hundre bloggerne som kanskje leser dette intervjuet: tusen takk for at dere skrev og meg og det innlegget og for at dere fremdeles skriver om meg. All PR er god PR.

Det som også er litt morsomt er at de som jobber på stortinget deler blogginnleggene mine. Og så må vi ikke glemme alle jentene som klikker når jeg skriver om mensen? hvor jeg fikk nesten 2.000 likes og over 600 kommentarer på et innlegg relatert til dette. For hvordan kan jeg uttale meg om mensen? For joda, Rene Kleveland kan jo alt mellom himmel og jord. Avslutter intervjuet nå, men vil bare si at bloggen har bare tatt helt av, og nå vet alle om den.

Takk for intervjuet!

Siden dette intervjuet har jeg også skrevet 344 innlegg, så det sier seg litt at det har skjedd en god del. Takk for at du leser. Love you all. Xoxo


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.