HER FLYR KANINEN, (VIDEO)

1 min


Noen ganger vet du aldri hva du kan forvente av dyrene dine. At kaninen kan fly vet alle ikke er sant, de har jo ikke vinger?.

Jeg har selv en svart kjedelig kanin som ikke kan en dritt, bortsett fra og ligge i et bur og spise, litt sånn som meg, neida. Men du skjønner denne damen her vettu, hun har funnet en liten baby kanin og hun tenker at det var på tide og slippe den fri. Det som skjer er noe uventet. Den flyr…

Bye bye 🙁


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Jeg synes fryktelig synd på kaninen din hvis du ikke tilbyr den et bedre liv enn et bur. Du skriver at den ikke kan annet enn å ligge i et bur og spise, altså, har den noe valg? Du burde la kaninen gå fritt inne slik at den kan være aktiv og løpe rundt, slik som kaniner behøver for å ha et langt og verdig liv. Buret kan brukes som en base eller do kasse, men ikke permanent. Et bur er ikke nok!

  2. Charlotte: jeg går tur med kaninen ute i hagen hver eneste dag, skifter på buret 2 ganger i uken og gir den alt den trenger. Tror han har det veldig fint, forstå deg på ironi når du er innom bloggen:)

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.