10 FUCKED UP S*X FAKTA

1 min


1. 10 av 100 barn fra europa blir «produsert» på IKEA, fordi mamma og pappa har sex der, i både senger og alle andre møbler de måtte selge.
2. Spioner fra England brukte før sperm som usynlig blekk, men det stoppet de med pga spermen luktet vondt om det ikke var ferskt.

3. En sperm fra deg som mann inneholder DNA informasjon tilsvarende 37,5 MB. En utløsning fra deg er da en overføring tilsvarende 15 875 GB, det eer like mye lagringsplass som lagringskapasiteten på 62 MacBook Pro bærbare datamaskiner, men sånn kan vi jo ikke tenke, kan jo ikke lagre sperm (duuuh)..
4. Jente Ildere (dyret ja) som ikke har sex iløpet av et år, dør.
5. Det selges 7 Viagra tabletter hvert eneste sekund, noe som tilsvarer 420 tabletter hvert minutt, verden over. Rart vi er 7 milliarder mennesker?.
6. I Norge var homofili ulovlig helt til 1972. Den dag i dag kan homser gå smilende, hånd i hånd uten og bli tatt av politiet.

7. Dette er sykt men utrolig nok sant, i løpet av to uker produserer en mann nok sperm til å befrukte hver eneste kvinne på jorden, tenk på den du..
8. Grunnleggeren av datingsiden match.com, Gary Kremen, mistet kjæresten sin til en mann hun møtte på match.com, om ikke han angrer på at han grunla en datingside i ettertid, så finner han nok seg en ny på samme side som sin eks kjæreste.
9. En kåt, kvinnelig sjimpanse er like sterk som seks menn, så ikke irriter en sjimpanse når den er kåt.
10. Under de olympiske leker i London i 2012 fikk utøverne utdelt 150.000 gratis kondomer. Og med 10.000 deltakere blir det 15 stykker per utøver, gjett hvem som hadde sex under lekene?..

Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. » I Norge var homofili ulovlig helt til 1972. Den dag i dag kan homser gå smilende, hånd i hånd uten og bli tatt av politiet.» Er det en fucked up sexfakta? At homofili er lovlig er vel egentlig bare på tide! ingen kan noe for hvordan de er født.

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.