LIVET ER EN FEST (VIDEO) ER DU MED PÅ ET BILDE ELLER TO?

1 min


God dagen alle sammen. Det begynner jo og skje et par ting rundt meg, så jeg tenkte og legge ved denne videoen akkurat nå. Jeg fikk i går som jeg skrev i innlegget under en mail om noe tv greier jeg skal være med på, men så mye mer kan jeg ikke fortelle (har sagt ja). Men denne videoen under har ingenting med dette og gjøre, men jeg holder på med noe utelivs greier, et prosjekt jeg vil komme tilbake til det litt seinere.

Den siste tiden når jeg har vært på byen har jeg vært på en god del vors, og det har blitt en god del bilder også. Jeg har over 2400 bilder fra vors,fester og byn. Men dette er bare en liten smakebit på noe som kommer litt seinere i år, husk også det med tv, det blir en spennende tid i møte.

Om du ser deg selv på et bilde eller to i videoen under kan du få bildene av meg, send meg bare en melding på facebook så får du bildene. Husk og skrive hvor i videoen du så bildet, f.eks 1.39.

Vi blogges


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.