NÅR SER DU SNART RENE KLEVELAND PÅ TV

1 min


God ettermiddag alle sammmen. tidligere i dag sjekket jeg mailen min, og en av mailene gjorde meg litt sånn saaaaay what?. Jeg kan ikke fortelle så mye om det, kun et par folk vet om det og hva jeg skal.

Jeg kan gi dere denne infoen, så får dere heller spekulere i hva dette kan være.

Men det var litt funny egentlig, for i natt ligger jeg og tenker «eneste som mangler nå er at jeg er på tv». Jeg kan garantere dere kommer til og sitte klistret foran skjærmen, det gjør jo dere med alt annet. Hvilken kanal det er kan jeg ikke si, skal møte de om cirka 4 uker. Ellers må dere ha en fin dag,alle sammen.

Holder dere alltid oppdatert, så stay tuned everybody..! Vi blogges


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.