LYST PÅ STØRRE PUPPER? – SLIK GJØR DU DET

3 min


God kveld mine unike lesere:))

Dette innlegget går vel mest ut til jenter, men også et par gutter om det skulle være noen «trannys» innom bloggen. Det er mangen som er misfornøyd med puppene sine og mange tar operasjon for at de skal bli større, puppeløft / silikon.

Men dette koster mangen penger og en del slanker seg også for at puppene skal bli større, dette er bare feil. Om du slanker deg får du henge pupper og puppene er det som fort forsvinner når du faktisk slanker deg.
Du får IKKE større pupper av og slanke deg.

Om du ikke er fornøyd med puppene dine, du syns de kanskje er litt liten? det finnes en del ting du kan gjøre, fortvil ikke. Pupper er som regel fett, og du kan trene styrkeøvelser for puppene dine, dette vil gjøre at de blir større. Her er hele listen, og ting du kan gjøre for at de skal vokse er følgende.XoXo

Push-ups
Dette gir sterk brystmuskultatur.

For nybegynnere:
Ligg med fronten ned med hendene på en stødig benk eller stol.
Hendene skal plasseres litt utenfor skulderbredde.
Armene skal være strake, slik at du holder overkroppen oppe.
Føttene skal spres til de er i linje med hoftene, og tærne skal være i gulvet.
Senk kroppen til brystet er 10-20 centimeter fra benken/stolen.
Hev kroppen opp igjen til utgangsposisjon.

Benkpress med manualer
Ligg på ryggen på en flat benk med en treningsmanual i hver hånd.
Start med å holde manualene mot skuldrene, håndflatene skal vende oppover.
Løft så manualene rett opp mot taket
Senk dem deretter sakte tilbake til utgangsposisjon. Albuene skal peke framover når du gjør dette.

Brystøvelse med manualer
Ligg på en benk med ryggen i cirka 45 graders vinkel.
Ha en manual i hver hånd.
Start med å hvile hver manual mot skuldrene.
Hev dem deretter rett opp mot taket slik at de nesten berører hverandre. Håndflatene skal vende mot hverandre.
Bøy albuene svakt, og før manualene ut til hver side helt til hendene er i linje med brystet, slik at overkroppen ligner et kors.
Før manualene tilbake til utgangsposisjon.

Det finnes også en krem du kan smøre puppene dine med, denne kremmen skal ifølge produsenten gi deg mye større pupper på kort tid. Dette kan jeg verken bekrefte eller avkrefte ettersom jeg ikke har pupper.

Femagis breast firming cream skal påføres puppene dine (så klart) en gang for dagen og du vil se de vokser seg større på kort tid. Dette gjør at du slipper og betale 30.000 kroner for silikon pupper (selvom silikon ser bedre ut). Men det er bare min mening, så klart. Femagis mener at du vil få slike pupper (se under)

Denne høyt konsentrerte formulaen inneholder mange naturlige ingredienser som vil utvikle og stimulere veksten av ditt brystvev. Kremen trekker raskt inn i huden og gjør brystene dine fyldigere og mykere i huden. Dette står det i papirene du får med når du kjøper kremmen. Det kan også brukes på pikken, så det burde jo passe bra til de mannfolk som vil ha seg noe større.


Like it? Share with your friends!

19 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Dette er vist bare bullshit… Vist kremen har funket så har det Vært kjempe kjent og flere har kjøpt den. Men hvem veit, kansje kanskje hmm

  2. Hadde den kremen funket hadde den nok vært kjent. På bilde du la ut får man jo omtrent like store pupper som om man skulle tatt silikon. Kremen er bullshit, ellers ville ikke folk tatt silikon og kjøpt kremen for noen hundrelapper isteden. Haha!

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.