ELG PÅ KIRKEGÅRDEN (VIDEO)

1 min


Okay, først og fremt må jeg bare si god kveld til alle sammen.

For en liten stund siden gikk jeg gjennom gravene, og gjett hva som går der? ELG!! Elg av alle ting, og det er virkelig ikke normalt i Bergen?.

Om du noensinne har sett elg før er det bare sykt, for jeg fikk bakover sveis, og det er sykt, for dere vet at håret mitt står rett opp. Jeg var raskt oppe med kameraet jeg hadde i lommen, jeg var først litt redd, men jeg gikk nærmere. Helt til elgen løp ifra meg.

Jeg har ikke blogget i går (mandag) ettersom eg har gjort et par ting, hjulpet en kompis med flytting osv, men ellers har jeg i kveld sett robinson, og hadde det ikke vært for paradise folkene hadde jeg ikke giddet og sett på det engang.

Helgen min har også vært perfekt, mye greier der også men jævlig awesome. Jævlig hyggelige folk også, så skål for den. Men nå må dere titte på videoen under av elgene, det er helt vanvittig og dyreforbudet sa det er unikt at elg befinner seg i bergen og ikke minst på en kirkegård, men JEG fikk ihvertfall filmet det.

Media vil bruke videoen min, det må de bare gjøre, jeg har gitt de bekjed angående prisen det koster for å trykke mine innlegg. Vi blogges, har masse spennende….ohh wee

Ha en fin kveld, har du sett elg i bergen?

Eneste bilde fra lørdagen…


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Da regner jeg med at den ikke kommer da.. du har jo fått mange spørsmål synes jeg da men. tar mer enn to minutter å svare på de..

  2. Det der kalles hjort din dust. Har du fått utlevert øyne eller ? Eller ble de feil plassert , sånn at du har dem i rævva ?

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.