LETTKLEDDE KVINNER = VOLDTEKT?

3 min


HVEM SIER DU KAN VOLDTA?

Er det en ting jeg føler for å ta opp er det lettkledde kvinner som blir voldtatt pga de går lettkledd. Som de fleste av oss vet har det vært en del i media angående dette med voldtekt.

Og jeg blir faktisk sint og forbanna, noe jeg skjeldent blir. Jeg leste et innlegg om noen utlendinger som mener at når kvinner går lettkledd så ber de om å bli voldtatt. Kan jeg spørre hvem faen som tenker og har slik tankegang? kvinner burde få gå lettkledd uten at de skal bli utsatt for overgrep. Jeg leser et innlegg fra P4, skrevet tilbake i 2008, men at innlegget er over 5 år gammelt skifter ikke meningen eller mitt syn på akkurat dette.

Det jeg reagerer på er P4 som har intervjuet 3 menn i alderen 26,30 og 35 år fra somalia og senegal.

De mener at nordmenn er helt forferdelig.

Det første som slår meg då er hva i helvette gjør de i Norge om det virkelig er så forferdelige nordmenn her?

De mener også at maten her i Norge er helt for jævlig. Jeg leser videre, og en av mennene svarer dette:

– Men hør nå, norske jenter klager over at utenlandske gutter gjør ditt og datt, men grunnen til at det skjer mange voldtekter er at norske jenter går nesten helt nakne! Det er som å si « kom her og knull meg», skjønner du?


Jeg begynner då og lure på hvilken tankegang disse idiotene har, dette gjelder alle som tenker slikt. Er du i Norge er det Norske regler man følger og ikke andre lands regler. Her i Norge går kvinner akkurat som det passer de, og selvom de går lettkledd er det ikke noe som sier «kom og knull meg». 

De fortsetter videre i intervjuet og en av de svarer dette når reporteren spør de dette spørsmålet «Ber norske kvinner om å bli voldtatt?»

– Ikke ber akkurat, men når de går ute neste helt nakne og drikker seg drita fulle i Frognerparken eller drar på fest sammen med noen kamerater, og så klager de over å bli voldtatt? Det er deres feil. sier 26-åringen fra Somalia.

Jeg kan ikke skjønne hva som feiler slike folk, og ja, jeg mener at når slike folk voldtar Norske kvinner, bare fordi de går lettkledd burde de blitt sendt til helvette ut av landet, uansett hvordan du ser og vender på det, for det er IKKE rett.

Jeg leser videre, og en av de som blir intervjuet sier at når de drikker så blir de fulle og då overfaller de kvinner, men om vi ikke drikker så angriper vi de ikke. Tragisk, tragisk at noen tenker slikt med de få hjernecellene de måtte ha. Er det virkelig bare utlendinger som drikker? hva med resten av oss? ekkelt!..

683.000 voldtekter hvert år. Det tilsvarer 56.946 pr måned. 1874 hver eneste dag. 78 hver eneste time og 1,3 hvert eneste minutt. Noe å tenke over, trist men sant.

Det jeg mener med dette innlegget er at utlendinger som faktisk voldtar kvinner pga de går lettkledd, pga DE mener norske kvinner ber om det, kan egentlig komme seg til helvette tilbake til hjemlandet, der de kommer fra, ihvertfall om Norge er så forferdelig som de sier.

Hvorfor det er så jævlig i Norge kan jeg ikke skjønne, de får jo alt de trenger her, all den hjelpen de ber om. Men og overgripe kvinner pga de går lettkledd? i tillegg mene at de ber om det?. Jeg sier IKKE alle utlendinger er slik, det er også nordmenn som voldtar, selvfølgelig. Men om dette er synet de har når de ser kvinner lettkledd, fuck off og brenn i helvette.

Det var litt deilig, måtte bare få det ut. Vi blogges:)


Like it? Share with your friends!

18 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Så utrolig bra skrevet!
  Er helt enig med det du skriver.. og blir ufattelig sur når jeg får høre at utlendinger som får absolutt alt her i Norge fortsatt klager, og sier at Norge er helt jævlig osv..
  Jeg er en utlending selv, og jeg kunne ikke ha hatt det bedre et annet sted.
  Voldtekt er helt forferdelig, og ingen jenter vil eller ber om å bli voldtatt. Og selv om de går rundt lettkledde betyr det ikke at du skal liksom komme og voldta dem.

 2. Siden norge ikke slår så hardt ned på det, så må samfunnsborgerene gjøre det:) De burde bli sendt ut av landet de som holder på sånn og ikke fengsel i norge. asylsøkere burde heller ikke få omgåes oss statsborgere før de har fått oppholdstillatelse

 3. Det som er bra at det er mindretall utleninger som voldtar de kvinnene!! Men jeg er helt enig med deg at det var forbanne meningsløs av de innvandre som nevnte det!! Han som sa det burde søster blitt voldtatt så hadde han forstått det at han burde ikke spyttet det han sa!! Har en fin dag videre!!

 4. idioter som sa det der. men noen etnisk norske nordmenn er mye mer/like skrudd i hodet og voldtar like mye. det å sende utlendingene tilbake dit de kom fra, er vel for så vidt ikke noen god løsning da de kommer til å fortsette i hjemlandet sitt. og er du så sterkt imot voldtekt regner jeg med at beskymringen din omfatter utlandske kvinner også. ta fra voldtektsmenn utstyret i alle land, det er min løsning. eller fengselsstraff på livstid, for det er faen mer humant å drepe enn å voldta.

 5. Kjenner jeg blir litt provosert av det du skriver. Jeg er enig med deg i at voldtekt er en uting, og at det bør slås hardt ned på. Men at du bruker en undersøkelse som ble gjort for over 5 år siden, med noen valgte menn som tilfeldigvis er innvandrere, representerer ikke en holdning hos alle innvandrere som kommer til Norge. Man må huske at det er kulturforskjeller, og at det blant annet i Somalia er et sterkt islamisert samfunn hvor sharialovene regjererer, noe som gjør at menn er mer vant til at kvinner er tildekket. Dette kan gjerne provosere. For all del, jeg forsvarer dem ikke! Her skal det ikke være ok. Men voldtektene man hører om er som oftest overfallsvoldtektene. De representerer bare 10% av alle voldtekter. De resterende 90% finner man på vorspiel og nach hvor det er NORSKE gutter og menn som står bak dem. Grunnen til at man ikke hører om dem er feks at jenta ikke vil anmelde det fordi det var jo kompisen, og hun mener hun drakk for mye og at det egentlig var hennes skyld.
  Til syvende og sist vil jeg si at du har en litt hatsk mening om innvandrere når du skriver at de får absolutt alt her i landet. De fleste vil ikke en gang være her, men har måttet flykte fra landet sitt pga krig, politiske ideologier eller kommer som klimaflyktninger. I tillegg utgjør de en enorm arbeidskraft i dette landet. Alle voldtar ikke.

 6. Oda, hver gang temaet er at utlendinger gjør faenskap, så må alltid noen blande inn nordmenn for å dra eget folk ned i driten. Sier ikke at nordmenn er perfekt. Men før denne tilbakestående innvandringen fra afrikanske og arabiske land, hadde vi ikke gjengvoldtekter, knivstikking hver dag etc. Jeg tror 90 % av de som kommenterer her er under 25, disse vet ikke så mye om hva som egentlig foregår. I Sverige står utlendinger bak 93% av voldtektene, i Norge sto utlendingene bak alle overfallsvoldtekter, i Oslo.
  Når det er sagt så vil jeg skrive noe som er viktig. At norske jenter i alderen 18-22 ser på livet som et stort party. Mye alkohol og en grenseløs naivitet, som veldig ofte gjør de om til ofre. Jenter må passe på seg selv, om en naiv jente tar og inviterer med en utlending som hun aldri har sett før hjem til seg, og hun blir voldtatt, så er det hennes egen feil og det mener jeg. Det er IKKE synd i hun. Hennes dumhet, trangsynte naivitet gjorde henne om til offer. Her bør folk være enig. Eller den episoden om hun 18åringen som ble voldtatt av en utlending i pirattaxi som hun og en kompis tok hjem. Han snakket verken norsk eller forståelig engelsk. Ingen varsellampe som blinket? Hennes egen feil. Alkohol får jenter til å ta dumme valg, og sette seg i fare. Veldig mange vet dette, men forsetter likevel i samme «farlige spor».
  Dere må bli flinkere til å ta vare på dere selv, ikke tro det beste, det er naivt. Naive jenter får bare ha det så godt, når nordmenn vokser opp i rosa bobler er de også sårbar for hva virkeligheten har å tilby.
  Bra at du tok opp et slik tema Rene, viktig. Jeg blir steik forbanna når jeg hører utlendinger voldtar norske jenter, de klarer selv og stigmatisere innvandrergruppene selv. Og veldig mange av disse skulle vært sendt ut av landet for lenge siden, mange har ingenting å tape og begår kriminalitet. Norge er ikke like trygt som det en gang var, det må vi bare innse. Vi har det godt ja, men det skal ikke bety at vi ikke skal være forsiktig.

 7. Idiotisk å si at det voldtekst offerets feil at de blir voldtatt.. selfølgelig er det viktig at jenter er forsiktig idag for det er mye sykt ute og går! Men tror nok ofrene sliter med nok om ikke de skal ta på seg skylden for sin egen voldtekt? Er vel ikke rart at ikke rart at jenter velger å ikke anmelde om folk går rundt med slike meninger?
  Det å voldta er fullt og helt opp til den personen som gjør det! Det er ett valg voldtekstmannen tar, ikke jenta. Jenter blir voldtatt i alle mulige situsjoner både av nordmenn of utlendinger og det er fullt og helt voldtektsmannens valg. De uskyldige skal faen ikke stå for de syke menneskene sine handlinger.
  Og foe utlendinger så send de ut!! For nordmenn gi de noe mer enn bare 2-3 år i fengsel(!!!!!!!)

 8. Øye for øye å tann for tann. 10 reiser verre med stokker til de er møre.med en gang..gjerne gjenta til d luter øre? Bastant å nøye så evnen å lysten aldri mer er tilstede? Vi kan ikke se på d mere! $

 9. Joda, en dritfull kjerring med ræva stikkende ut under miniskjørtet og puppene nesten hengende ut av toppen har jo ingen skyld? Det er jo mannfolka som har all skyld. Hvis du ypper til slagsmål så får du deg en på trynet. Ulovelig, ja. Men, også moralsk og logisk forkastelig. Du kunne latt vere of spart deg smerten og bråket. Slik er det med damer. Ikke bli for full og ikke ver halvnaken. Problem solved.
  Men, selvfølgelig er det noen burhøner som vil blåse alle pakninger når dem hører slikt. Jeg vil tro at en voldtatt kvinne angret på fylla den kvelden og hvordan hun kledde seg, selv om hun ikke sier noe. Og det gjør hun ikke uansett. Hun kan nemlig ikke tape ansikt og innrømme for da får voldtektsmannen mindre straff, nemlig.
  Jeg bare ler til slike burhøner som tydeligvis klarer det kunststykke å ligge full midt i gaten og sover. Noen som sa sikkerhet for seg selv ? Slike burhøner har ingen hjernekapasitet. Kjeft meg gjerne huden full, men dette er sannheten.
  Forklar meg hvordan en skitfull kvinne kan ligge med ræva bar i en gate nede i syden og puppene rett ut av toppen uten å føle seg utrygg? Er det fordi hun har en nær dødelig promille eller er det fordi hun er svak ?
  Kvinner har blitt tutet ørene fulle at IKKE GÅ ALENE i mørke gater. Men, noen gjør det fortsatt og blir angrepet. Hvorfor det, damer ? Hvorfor kan Dere ikke tenke sikkerhet og styre unna potensielle problemer ?
  Jeg bare lurer på hvorfor damer må drikke seg sanseløst fulle, kle seg nesten naken, gå alene og miste fullstendig kontrollen der og da.
  HVORFOR ??? Hvor er den enkle mennsklige LOGIKKEN ???

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.