DETTE VISSTE DERE IKKE OM MEG, JEG BLE FØDT UTEN TISSEMANN – MEN ER FREMDELES PERFEKT

1 min


UTEN PENIS LISSOM!.

 Som blogger føler jeg at jeg er nødt til og gjøre som alle andre bloggere, dele ting med dere som dere gjerne ikke visste om meg fra før av. Jeg kan si dere en ting, jeg ble født uten tissemann.

Jeg er en av få i Norge som faktisk er blitt det. Jeg bryr meg ikke om dere ler av meg eller noe, men vi er alle mennesker, uansett hva vi lider av. Selvfølgelig var det hardt for meg å finne ut jeg ikke hadde en tissemann, det hadde jo alle mine venner, bare ikke jeg. Før var det vanskelig for meg, men etterhvert ble det en mye lettere hverdag, jeg ble jo vandt til og ikke ha noe mellom beina.

Jeg må smøre inn en salve hver eneste dag, det går som regel greit men så skulle jo jeg alltid ønske at jeg hadde noe der, området der det skulle vært en tissemenn er så trist og grått.


Jeg har ikke lov og fortelle mer om dette, legene vet ikke om det er en sykdom eller en evulusjon, men det vil tiden vise.

Jeg er ikke redd for å skille meg ut, jeg har fremdeles et hjerte som alle dere andre, bare ikke en tissemann. Hvordan jeg tisser? det skulle dere likt og visst, men jeg har et hull rett under der, så det går fint. Dere trenger ikke le av meg.

When you ready come and get it, ikke det at det er så mye å hente..

Vi blogges, dere er alle unike, uansett hvilken sykdom og problemer dere har:)


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. anne har skrevet flere ganger hvor mye hun elsker sex og at hun er avgening. hadde du ikke hatt noe der nede, hadde hun aldri vært sammen med deg i x antall måneder, så lenge hun ikke har gått bak ryggen din hele forholdet 😉

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.