JEG SKULLE BARE TA EN SNARVEI HJEM FRA SKOGEN – IKKE SE VIDEOEN OM DU ER REDD

1 min


Heisann og god kveld alle sammen. Jeg skulle bare kjøpe cola i kveld, men så gikk jeg gjennom skogen, det er en skog jeg aldri mer kommer til og gå gjennom for å si det sånn.

Først trodde jeg det var et dyr siden jeg hørte noen lyder derfra, men når jeg går nærmere var det ikke akkurat noe dyr jeg så. Jeg gikk gikk bak et tre og zoomer litt inn, bare 8-10 meter ifra meg i buskene er det noe som skremmer meg sinnsykt.

Jeg tror ikke på gud eller noe som jeg allerede har skrevet om fra før på bloggen, men finnes det mer mellom himmel og jord? for hva er dette for noe? se videoen under, fikk ihvertfall løpt noe jævlig, mer redd har jeg ikke vært på lenge.

Hva kan det være?


Like it? Share with your friends!

9 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du veit det at om du ser et gjenferd så får du ikke bilde eller film av det. det blir bare en lys kvit flek på skjermen om du ser gjennferd. og tror ikke du aner hvordan det er og se det i virkeligheten, for jeg har opplevd mye innen for det. for jeg kan se ting DU ikke kan se

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.