betyr vekten noe så lenge det er ekte kjærlighet?

3 min


Kom over et bilde som jeg bare var nødt til og dele her på bloggen!.

Jeg har skrevet om overvektige mennesker her på bloggen, det vet vi alle, og jeg har sagt at det er deres egen feil når man er blitt så stor i størrelse, og det står jeg for, selvom flere av dere mener det ikke alltid er vår egen feil at vi mennesker blir så stor. Men nok om det, det jeg ville ta frem er dette bildet her (og flere bilder lengre nede)

Ser du feilen? du ser på bildet mens du leser det jeg skriver, men tydligvis var dette bildet en STOR feil. Det sto som overskrift på bildet: She took him to prom!!

Og då begynte jeg å lure på en ting, hva så om hun tok han med på et skoleball? det er nettopp der feilen ligger, det var en haug med kommentarer, faktisk flere tusen der folk spurte seg selv og andre, er dette feil og en stor sak pga han er litt større enn hun? fordi han ikke ser like bra ut som hun? jeg syns det egentlig blir veldig rart at folk skal ta det så ille opp, bare fordi en gutt ikke ser like bra ut som hun jenten på bildet, les videre.

Vi vet jo ikke om de er venner, eller hva som egentlig ligger bak dette? men for all del, spiller det virkelig noen rolle, egentlig? om hun har lyst og ta han med på skoleballet er jo det bare kjempebra, kanskje han føler seg utenfor, at han ikke har venner eller noe? og så gjør hun det, kanskje hun er skolens mest populære jente, og så spør hun den gutten som ikke har venner eller noenting, om å gå på ballet med hun? hadde bare alle vært slik, godhjertet.

Som de fleste av oss vet, det handler ikke bare om det ytre på en person, det man har på innsiden teller vel egentlig mest, med mindre du er en gold-digger som kun er ute etter pengene, altså en dritt kjerring. Når man er liten har man gjerne en vennine, vi er 3-4 år gamle og vokser til, man har vært venner i over 15-20 år, jenten blir veldig vakker og pen, gutten blir kanskje litt annerledes, litt overvektig, folk begynner da og tenke på hva hun holder på med, etterhvert som de er blitt voksen, hvorfor er en så vakker og pen jente med en sånn gutt som det? svaret blir da: fordi de har vært venner siden de var barn, barndomsvenner!.

Jeg kan garantere deg at når du ser bilder av en pen jente på bilder og hun holder rundt en gutt, gjerne litt overvektig, så har du helt sikkert tenkt «hva feiler det hun?» men det blir helt feil av deg. Det kan ligge så mye mer bak det forholdet enn du tror, de kan være verdens beste venner, det kan være hennes bror, det kan være så mye.

Det jeg også reagerte på var at resten av overskriften som var «respect to her», hvorfor skal hun få respekt for det bildet? hvorfor ikke han?.

Vi lever i et samfunn der man blir sett på som spesiell om man ikke er like perfekt som resten av de rundt oss.

Det handler ikke bare om hvordan noen ser ut utseende messig, har du et hjerte av gull vil nok det bety mer enn bare noen muskler? greit, du har gjerne muskler.Men hva om du er en skikkelig idiot i tillegg? den gutten som gjerne skiller seg ut, gjerne venneløs og litt mer kilo på kroppen enn det du har, han kan gjerne bli bedre likt av andre jenter enn det du blir, fordi han har et hjerte av gull.

I dagens samfunn handler det om å være best i alt, hvem ser best ut, hvem trener seg opp til den perfekte six packen osv. Det har alltid vært sånn, hvorfor er det så gale om du ser et kjærestepar der jenten eller gutten er større enn den andre? kjærlighet er kjærlighet, og det har ingenting med vekt og gjøre.

Les videre på dette dere:

Mannen du ser på bildene under lider av en form for fedme, damen på bildene hadde anoreksia. De traff hverandre på et sykehus pga spiseforstyrrelse, hun veide 41 kg når han veide 222 kg, de traff hverandre i januar dette året (2013) og forlovet seg i februar. De er fortsatt sammen og lever lykkelig, de skal gifte seg i 2014. De har støttet hverandre under hele oppholdet på sykehuset, ekte kjærlighet kan man si.

Enig? betyr vekten noe så lenge det er kjærlighet?

Vi Blogges!:)


Like it? Share with your friends!

9 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Yess! Yess! Dette er grunnen til at jeg fortsatt følger bloggen din 😀 Jeg bare visste at du ikke er helt idiot! 😀 Finnes håp igjen ^^ Du burde legge ut flere slike innlegg ^^ Da vil du få respekt også 😉 I tillegg til beundrere 😉 Du får sikkert noen haters der og 😛 men det gjør vel alle bloggere 😛
  Et lite spørsmål.. Kunne du vært sammen med en jente/dame som er overvektig? 🙂

 2. her har du disset kvinner opp igjennom heeele denne bloggen din, sagt at jenter må være tynne og må ha digg ass for å i det hele tatt vært verdt noe. Så plutselig poster du dette.
  Så da spør jeg deg Rene; hvordan er det mulig å bare skifte mening over natten slik som dette?
  Var et fint innlegg, et av dine bedre, men du motsier deg selv kraftig her.

 3. Navn: det stemmr 110% at jeg har skrevet en god del om kvinner og overvekt osv, men nå snakker jeg om forhold, at vi andre ser og kanskje tenker dumt om andre når vi feks ser en pen kvinne sammen med en litt overvektig mann, dette innlegget handler om at når man kommer til kjærligheten, så er ikke vekt,høyde,alder et tall 🙂 håper du forstår.

 4. Vekt har INGENTING med kjærlighet å gjøre, men det kan ha noe med seksuell tiltrekning å gjøre. Og det spiller en veldig stor rolle for kjemiske mekanismer og sånn. Men tar man seg god nok tid til å bli kjent med noen kan de fint bli minst like vakker som alle andre, selv om man ikke var seksuelt attraktiv med en gang man så dem.
  Det finnes også mennesker som ikke er seksuelt tiltrukket av tynne folk, og det er helt OK. Seksuelle preferanser får en ha for seg selv, uten at man skal begynne å moralisere. Så lenge man ikke forventer at alle andre har det på nøyaktig samme måte, tenker jeg 🙂

 5. Som tidligere nevnt kjærlighet har ikke noe med størrelse å gjøre!
  Men handler om å være glad i seg selv, og når man gir opp seg selv ved og ikke prøve å gå ned i vekt har man tapt!
  Istedet for å bruke så mye energi som du gjør på å prøve å provosere og gjøre folk sur, så er et tips og heller bruke tid på seg selv :)!
  Stop being sad and being awesome instead!! 😉

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.