VISSTE DU DETTE OM LEGER? SJOKKERENDE MEN SANT, PASS PÅ NÅR DU SKAL OPERERES!

3 min


Du visste kanskje ikke dette, men det å være lege er ikke bare, bare!. Greit, de tjener gjerne masse penger osv.Det er ikke bare sex og kokain, ja faktisk, leger tar en del kokain, og ikke minst fester de en god del. Her skal jeg jeg vise dere noe dere ikke visste om leger. Du kan gjerne google alt jeg skriver i dette innlegget, for det kan høres sykt ut, men alt er sant, så google det jeg skriver før du skulle skrive at jeg tar feil av noe som helst.

Hver eneste dag dør eller tar en lege sitt eget liv. Når det kommer til selvmord så er det leger som står høyest på listen av å ta sitt eget liv, ifølge journal of american medical association. Men det er endå verre med de kvinnelige legene, du tenker kanskje de elsker å se deg naken? tro om igjen, de ligger på en rangering som er 2,3 ganger høyere enn det nasjonale gjennomsnittet, verden over.

15% av mannlige leger og 26% av kvinnelige kirurger lider av alkohol misbruk, de er rett og slett alkoholikere.Det virker kanskje ikke som et veldig høyt tall, men det er langt over landsgjennomsnittet. Det som egentlig er mest skremmende er at det dør 800 personer årlig pga leger har drukket eller tatt narkotika eller andre medikamenter før eller under jobb. Hvorfor dette skjer spør du? å være lege kan være en stressende jobb, og det er liv der ute som kun leger kan gjøre noe med, mye stress under operasjoner og alt en lege må gå gjennom på jobben kan gjøre leger til noen svært depressive mennesker, derfor blir en del alkoholikere, ifølge studier.

Dette høres også rart ut, men leger som har barn er de du bør la deg bli undersøkt eller opereret av, de har jo en familie og har ikke like mye beskymringer som det en lege uten familie har. Leger uten barn og kone er de som drikker mest, også de som gjør flest feil under operasjoner.

Folk gjør feil, ikke bare jeg og du som leser dette. Men visste du at hvert år dør 98.000 mennesker pga leger begår feile handlinger? dette er også grunnen til at leger drikker så mye. Hvert eneste år, 98.000 menneske liv går tapt. Greit, det er vel ikke bare legene sin skyld, men også sykehuset, men uansett, 98.000 mennesker!.Feilene kan være operasjoner, feile resepter, eller merkelig nok at leger glemmer redskaper som skalpeller i kroppen under operasjoner.

Men må ikke glemme at apoteket også gjør feil, 7000 mennesker dør årlig pga apoteket gir feile piller, noen ganger skal du kanskje ha viagra, men så får du piller som tar livet av deg istedenfor, det må være helt jævlig, du skulle bare ha sex men dør før du får den opp, snakk om YOLO!.

Cirka 15.000 leger gjør feil når det kommer til sykdom og graviditet, hvert år. Flere kvinner får beskjed om at de ikke er gravid, selvom de er noen mnd på vei. Did you know?, men når de besøker en annen lege kan han si noe helt annet. Du skal ikke stole på alt en lege sier til deg.

Så tenk på dette, om du får en resept av legen din og du syns det er vanskelig og lese det som står på papiret? vel, ikke gi den til apoteket, om ikke du kan lese hva som står der, kan ikke apoteket det heller. Be legen din skrive skikkelig, ellers kan det gå gale, slik det gjør med 7.000 mennesker hvert år pga legen skriver feil, eller at apoteket gir deg feile piller fordi legen har en vanskelig lesbar håndskrift.

Har du legebesøk, eller skal du opereres i juni eller juli måned? ikke gjør det, hvorfor? fordi det er disse to månedene EKTE leger går på ferie og det blir leid inn studenter som må påta seg jobben, dette vil si IKKE ferdig utdannede leger som kan gjøre det game over for deg (drepe deg). Hvert år dør igjennomsnitt 2000 mennesker pga kvinnelige leger og menn tar seg en lang 3 ukers ferie, desverre men sant.

Så husk dette: leger er også vanlige mennesker og ingen gud, de begår feil de også. 98.000 mennesker dør pga leger gjør feile ting.


Like it? Share with your friends!

12 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Utrolig at du tørr å skrive sånt om leger. Ser ikke akkurat at du har legeutdanning og vi ser iallefall at du ikke har peiling på hva du skriver om. Alt som står over her en enkel og grei bullshit, skjønner ikke at du gidder en gang å skrive om det.
    Viss du kan så mye om det, så bli lege selv. Fiks i alle problemene du mener det er.

  2. Navn: Nei, søker man på jesus riding a bicycle så får man opp det også, man får opp alt man søker på, men man får også opp fakta, som vil si dette innlegget, tallene jeg har brukt står på skikkelige sider.

  3. Jeg må bare le av deg nå. Vi har laget drikkelek av bloggen din. En slurk for hver skrivefeil, en shot for hver faktafeil. Bonski når vi ler til vi griner.
    Du har virkelig ikke peiling på noe av det du skriver om. Alt fra leger og politikk, til alkohol og ja, egentlig alt… Kan du være så snill å dra tilbake på skolen, ta opp noen fag og slutte å virke som om du er 14 år i hode? Det hadde hjulpet på nattesøvnen min.

  4. Navn: Beklager at jeg holder deg våken om natten, men takk for at dere har laget en drikkelek 🙂 det setter jeg pris på vettu. Ja du skjønner jeg kan en god del om litt av hvert, ha en strålende søndag!

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.