TOPP 10 LAND I VERDEN SOM HAR DE VAKRESTE KVINNENE – HER ER HELE LISTEN

5 min


God dagen alle snuppiser. Tenkte og vise dere topp 10 land i verden som har de vakreste kvinnene, som vi alle vet er det skjønnhet verden over, i alle land. Men jeg har tatt frem 10 land hvor det faktisk kryr av skjønnhet, og da mener jeg ikke bare litt, dette er land som det faktisk går ann og gå rundt lykkelig i, hvor enn du snur deg ser du skjønnhet. Let’s go!.

Btw: Jeg tar ikke med Norge, landet vi bor i, for i Norge vet vi alle sammen det er mye skjønnhet, Norske kvinner er på topplisten uansett.

Husk at rekkefølgen har ingenting og si, dette er topp 10, så nummer 1 er ikke bedre enn nummer 10, feks.

Nummer 1: Latvia

Uansett hvor du i Latvia du går er vil du nok se jenter i trange shorts og hotpants, sies det. Men det kan nok stemme også, for det finnes en del folk fra Latvia her i Norge, og de går faktisk nesten bare i minimale klær for å vise hele bakdelen, jeg klandrer de ikke. De fleste jentene her nede har blondt hår og landet er kjent for sine vakre kvinner.

Nummer 2: Sverige

Jeg vet hva du tenker når jeg skrev Sverige, men det kan jeg faktisk love deg, selvom du tenker de er dum som faen, ettersom vi i Norge har hørt hundrevis av Svenske vitser, så kan det ikke forandre det faktum at Jenter fra Sverige faktisk er pene, vakre, you name it. Høye slanke kropper, blondt hår, bimboer, kall det hva du vil, men det er ihvertfall et av 10 land i verden med de vakreste kvinnene.

Nummer 3: Brasil

Snakker vi om verdens vakreste kvinner og lager en topp 10 liste kan man ikke utelatte Brasil. Brasil er kjent for sine kvinner og ikke minst kroppene. Verden over vet de fleste av oss at damene fra Brasil har rumper, det er det Brasil er kjent for når det kommer til skjønnhet og kvinner. De fleste ser veldig sporty ut, og de fleste veldig veltrent, så med den perfekte rumpen og ikke minst utseende er dette et land hvor verdens vakreste kvinner kommer fra.

Nummer 4: Spania

Spanske kvinner er kjent for å være vennlige og ikke minst kjent for sin skjønnhet. De er også glad i og feste, det er ikke så mye mer og si men alle vet, ihvertfall de fleste av oss at spanske kvinner må plasseres på listen over verdens vakreste. Spanske kvinner er på grensen med Brasilianske, portugisiske og kvinner fra Argentina.

Nummer 5: Argentina

Argentina, hvor skal man begynne? kvinner fra Argentina og ikke minst fra Bueno Aires har gjentatte ganger stått på listen over verdens vakreste kvinner. Som Brasil er også Argentina kjent for vakre kvinner, hvor de fleste kvinner har en fin rumpe og slank og fin kropp. Kvinnene her er også veldig opptatt av mote, og det passer jo perfekt? skjønnhet og mote, ikke rart de er på listen over verdens vakreste!.

Nummer 6: India

Du tenker sikkert hva faen jeg holder på med nå? India? seriøst? ja, jeg mener det. Når jeg skriver India tenker du sikkert bollywood osv, men det skjønner jeg ikke hva som egentlig er noe gale med? men drit i det. India har faktisk veldig mangen vakre kvinner, og de fleste av oss forbinner Indiske kvinner som eksotiske.  At jeg putter India på listen over verdens vakreste kvinner er ikke noe tull.

Nummer 7: Italia

Italienske kvinner blir ofte sett på som «bella» du har sikkert sett det på Q-tips du bruker i øret? jeg kan garantere deg at om du har Q-tips på badet ditt hjemme så står det helt sikkert «bella» på de, dette betyr skjønn / skjønnhet på italiensk. Kvinenne fra Italia kler seg godt og blir sett på som elegante kvinner med stil. Det sies at de fleste menn gir blikk til de fleste kvinnene i Italia, pga deres skjønnhet, jeg kan forstå det.

Nummer 8: Russland

Russland har alltid blitt sett på som det landet med masse fine,vakre kvinner. De skiller seg også veldig ut på missekåringer, de har så og si perfekt hud, og en slank og fin kropp. Men en ting som blir sagt er at de er mer aggresiv enn andre kvinner fra andre steder i verden, men på listen må de..

Nummer 9: Sør Afrika

Igjen kan jeg tenke meg du sier, hva faen? men jo, det stemmer, Sør Afrika. De fleste av oss forbinner Afrika med henge pupper osv, men nå snakker jeg om Sør Afrika. I Sør Afrika finnes det veldig mangen hvite mennesker, ja, altså det blir ikke bare født afrikanere der nede. Ihvertfall, de så og si knuser de fleste på missekåringer og kommer veldig langt, de fleste forbinner de med å være sporty og sexy, de fleste kvinnene fra Sør Afrika foretrekker å ha blondt hår, og med en solbrun kropp kan jeg ikke si noenting som helst, og ja, de må på listen de også!.

Nummer 10: Venezuela

Samme som Brasil og Argentina er kvinner fra Venezuela kjent for sitt perfekte utseende, de har også rumpen. Venezuela har vunnet en del missekonkuranser oppgjennom tiden og det er ingen tvil om at det finnes mye fint i Argentina. Istenfor et bilde runder vi av med en video fra youtube, med 3 kvinner fra Venezuela!.

Utover dette, så kunne jeg langt til mange flere land. Men jeg tok 10 land og det føler jeg er nok. Dette er land som ikke bare har et få kvinner med perfekt utseende og skjønnheten i behold, i disse landene er det veldig mye, ikke bare 1 av 1000 for å si det sånn. Jeg kunne laget en topp 20 liste, men jeg føler ikke det er noen flere land det er verdt og ta med, fordi det ikke er stor nok prosentandel med skjønnhet om du skjønner?

La oss si jeg tar danmark, altså, du ser jo ikke 100 fine kvinner iløpet av 1000 stykker du går forbi? gjør du det? nei, så du skjønner hva jeg mener, det gjør du derimot i de landene jeg har skrevet opp!.

Vi Blogges:)! xoxo


Like it? Share with your friends!

14 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Nathalie: leser du ikke innlegget? 🙂 dette står på begynnelsen: Btw: Jeg tar ikke med Norge, landet vi bor i, for i Norge vet vi alle sammen det er mye skjønnhet, Norske kvinner er på topplisten uansett.

  2. Spania er et land der kvinnene er mest uheldige med utseende sitt, ikke etter min mening men sånn generelt. Men når de først er fin så er de jæævlig fine hehe. Men ellers er jeg enig med listen 😉

  3. lol du brude kanskje vurdere og reise til noen av disse landene foor du skrier sant! og btw, russland? looool….. og Soor-Afrika? har du provd aa google gjennomsnits kvinner i noen av disse landene? proov det saa kan du heller vurdere senere….. jesus du er dum

  4. Jeg synes det er morsomt at folk faktisk klarer å klage over hvem DU synes er fine :p Man kan vel ha en personlig mening, er ikke det lov?
    Selv synes jeg kurdiske menn er det vakreste som finnes, i og med at jeg gifta meg med en, og hadde noen skrevet på min blogg og klaga over det, så blir det bare cause fuck you, thats why…

  5. Serbiske jenter og damer er d fineste i verden! Først og fremst så er de italienske mørke og lave, de kndiske drit stygge og kjempemørke, de norske er så syyyyykt stygge og æsj! Serbiske eier jo! Bare dra til srbiq, så får du se.. Eller Jugoslaviske jenter også da, d er fine

  6. Denne kåringen er latterlig. Det finnes vakre kvinner i hele verden.
    Problemet er ikke å finne vakre kvinner men kvinner som ikke råtne i hodet. Det er de i de fleste land som er listet opp her.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.