GIVEAWAY -BLUETOOTH HEADSET – 50CM EXTENSIONS ELLER HÅNDJERN

2 min


Hadde ikke det vært for dere hadde jeg aldri kunne fått til så mye som jeg har gjort på denne bloggen. Så det er på tide og se vekk fra alt jeg skriver og være litt gavmild. Som alle sikkert vet, ihvertfall de som har følgt denne bloggen fra dag 1 av, så har jeg hatt over 40 konkurranser på denne bloggen, og jeg har også delt ut 8 extensions. Jeg har gjort veldig mye på denne tiden som jeg har blogget, men nå er det på tide siden det er en stund siden, at jeg har en giveaway, dere skal ikke gjøre så veldig mye for å delta.

Dere kan velge mellom bluetooth headset,extensions eller leopard håndjern, det sistnevte er vel ikke så veldig mye stas når man ser det andre, men anyway…


Alt sammen er sponsorgaver jeg har fått her på bloggen, som jeg vil gi vekk til dere!

For og delta gjør du dette:

1: Skriv inn ditt fulle navn og skriv inn et av tallene på bildet ( det du ønsker og vinne )

2: Svar på dette spørsmålet: Hvor i Norge bor jeg? Oslo, Bergen Eller Stavanger?

Fakta om produktene:

50cm extensions kr 2.399

Bluetooth headset kr 499

Leopard håndjern kr 149

Thats it, jeg trekker 3 vinnere på mandag som kommer, altså 2 september.

Fortsett og les bloggen som dere til vanlig gjør, love you all <3 xoxo

Under ser du tidligere vinnere på bloggen som har vunnet extensions

Susanne

Henriette

Julie


Lykke til, vi blogges:)


Like it? Share with your friends!

16 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.