JEG BLE OVERFALT AV EN JENTE I NATT – POLITIET SIER «DU KAN GÅ RENE OM DU SIER MENSEN GJØR VONDT» LES! + VINE

4 min


Hahahahahahahaha det er så gale og være Rene Kleveland, ihvertfall når du har denne bloggen her. Jeg skal nå fortelle dere om kvelden i går, skjønner ikke hvorfor jeg gidder og gå så mye på byen når det alltid blir så mye stas rundt meg, men så handler jo det om å leve litt, you dig me? ihvertfall…..


Videoer neders – vine

Jeg var på dannmarksplass i går og drakk med min fetter og en kompis, det var greit det, vi hadde det fett. Vi ble hentet cirka 2330 eller noe og tok turen til byen, satt litt i den parken på festplassen og spilte på instrumentene de har der, jævlig kjedelig egentlig når du aldri har vært borti noe sånt før, men når du drikker er jo du tydligvis verdens beste.

Vi stakk opp til downstairs og hadde det fett som faen, kjøpte noe drikke og køddet oss, vi stakk utenfor et par ganger for en liten luftepause, så tok jeg noen bilder med folk som jeg ikke kjenner, som vanlig. Jeg tok noen bilder med en som heter sanbad eller hva han heter, tror han var fra India, er ikke helt sikker. Om jeg kunne ta bilder med han kunne jeg få ovenpå billetter, nei sier jeg, men så tar han frem en bunke på 100 billetter, og då kunne jeg ikke dy meg, jeg tok bilder og fikk 100 ovenpå billetter.

Ihvertfall, etterhvert beveger vi oss opp i minibanken, før vi går mot taxiene vettu, der står det 3 jenter, eller kvinner om jeg kan kalle de det, min fetter spør hvor taxi holdeplassen er, haha, vetta faen hva det var, men før de fikk svart han, så kommer det 2 pingler mot oss, spør hva faen vi holder på med og hvorfor vi prøver oss på damene deres, KA FAEN SNAKKER DU OM? sier jeg, han ene sier «vi har følgt etter dere fra downstairs»

Rene Kleveland: Hvorfor i helvette har dere følgt etter oss fra downstairs?

Skinny White boy: For å følge med på hva dere gjør (tydligvis noen tapere)

Rene Kleveland: Stakkars tapere, hvorfor i helvette følge etter oss? wtf??

Så står vi og diskuterer med de, eller de diskuterer med oss, damene deres står forsiden av oss i en liten klynge som det skulle vært en begravelse, men disse 2 pinglene som ikke kunne vært mer en 40 kilo kan jeg tenke meg, står bare og leker litt tøff, mens lille kameraten hans, OMPA LOMPA på 1 meter og 30 centimeter står bak han i en blå jakke, ja, i denne varmen, men så er jo det OMPA LOMPA då…

Damene til de 2 pinglene stikker, så jeg må bare åpne kjeften min, siden de ikke klarer og holde kjeft, jeg sier : Ser dere? damene stikker fra dere, de er flau over dere, hva sa du? sier han ene pinglen, jeg gjentar meg selv, for tydligvis var OMPA LOMPA døv, det kan jeg forstå, han var jo bare 1 meter og 30 centimeter høy, så at jeg måtte gjenta meg 2 ganger slik at han skulle høre det der nede, skjønner jeg virkelig godt.

Damene kommer tilbake, de hadde kjøpt seg mat. Han ene pinglen sier til damen sin, Rene sier at du er flau over meg, JA VIRKELIG, det sa han til damen sin, buhu. Damen hans reiser seg og sier, sa du at jeg er flau over typen min? ja, det sa jeg, sier jeg. Hun skal tydligvis se på mobilen min, om jeg har filmet noe slik jeg kunne legge det ut på bloggen, hun kjente meg, hvem gjør ikke det? jeg er Rene Kleveland.

Hun tar mobilen og sjekker, der hadde jeg ikke noe, hun gir den tilbake til meg, jeg sier: jeg vet jo hva du prøver på, du flørter med meg, det er trikset ditt sant? dåååååå, dåååå klikket det for hun, hva i helvette snakker du om? sier hun til meg. Jeg sier, du prøver å flørte med meg, så legger hun fra seg vesken sin, og løper etter meg, hahaha, jeg fikk latterkrampe og løper nedover downstairs, jeg kunne stått i ro også, men det hadde ikke vært like morsomt for min del, jeg løper rundt hjørnet og mot tidi som ligger ved siden av downstairs, imellom alle folkene som sto der, før jeg løper ut i veien hvor politiet står, før jeg klarer og snuble.

Plutselig kommer det en vill tiger og klamrer seg fast i meg, jeg fikk flashback, for dette så ut som en scene fra filmen titanic, når Rose holder fast i Leonardo Dicaprio i vannet vet dere, når Titanic synker. Hun slår vilt rundt seg og ligger over meg, det var litt sexy egentlig, men så spenner hun meg og treffer meg i ansiktet, jeg får et lite kutt der, men det var bare endå mer sexy. Jeg reiser meg og hun løper rundt bygningen, og der kommer det 2 av bergens mest sexy politi kvinner mot meg.

Jeg forklarer de situasjonen, men de hadde sett det meste, varte jo bare et par sekunder, og politiet var allerede så nærmt oss. De var forbanna hyggelig mot meg, vi både lo og snakket om det som hadde skjedd, de syns det bare var komisk, for hvorfor skulle en liten ompa lompa om kameraten klikke vinkel pga min fetter spør 3 damer om hvor taxi holdeplassen er? Snakk om å være sjalu? dumt at jenter må være i slike forhold. De hadde jo ikke fått svart oss engang før typene kommer og klikker, errgh, tapere!.

Så kommer vi til det mest episke øyeblikket ever, de politi kvinnene går bort til en politi kollega, en mann altså. De kommer mot meg og sier dette: Vil du annmelde hun Rene? nei nei nei, det vil jeg ikke, eg driter og gir en faen i det, jeg er så vandt til sånne mennesker. La de styre på, ingenting stopper Rene Kleveland:) de smiler…

Så sier de 2 politi kvinnene til meg, DU KAN FÅ GÅ NO RENE OM DU SIER MENSEN GJØR VONDT…. JA, politiet sier det. Hahahahahaha sier eg, greit, mensen gjør vondt… så flirte de så skjønt. Åe, elsker politiet.. Vi hånd hilste og sa ha en fin kveld videre, stay blessed!:)

Men det jeg tenker på i ettertid, jeg tror hun løp etter meg fordi hun var vill eller kåt, hun fikk ihvertfall ut sinnet sitt på meg, men som alle vet, en gutt kan jo ikke røre en jente, så hun fikk no bare røre meg så mye hun ville, i går kveld var det ihvertfall den villeste kvelden så lenge jeg har blogget, true that!..

Vine it up!.

Har ikke strøm på mobilen, så et par videoer til kommer litt seinere:)


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hahahahahahaha! Faen du e tidi!
    Men burde vært omvendt gutten som skulle løpt etter deg ikke damen xD
    Men som du sier han er jo en liten ompa lompa!

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.