ER DU PÅ STRANDEN OG SOLER DEG? ELLER GRILLER DU? SLIK SER DU UT NÅR DU LEGGER UT BILDER PÅ TWITTER,FACEBOOK ELLER INSTAGRAM

1 min


Er du jente som leser dette kan jeg garantere deg at du sikkert har tatt et bilde av beina dine når du enten soler deg eller når du sitter på stranden, grunnen til at du tar bilder av beina dine er fordi du vil vise den fine brunfargen din, og det er ingenting gale med det, har du fin brunfarge skal du nesten være stolt av det, ettersom vi bor i kalde norge, der vi så og si nesten aldri har så mye sol at det gjør noe.

Men har du kanskje tenkt på dette? at når du ligger ut slike bilder så ser det ut som pølser? at du griller pølser på grillen? tro meg, mangen av bildene er vanskelig og skille fra bein og pølser. Sjekk ut eksemplene under så skjønner du meg, neste gang du legger ut slike bilder så ha beina på en litt annerledes måte, og ta med litt av kroppen din, ikke bare beina, da ser det nesten ut som grillpølser 🙂

Om du liker dette innlegget kan du bli medlem i denne gruppen https://www.facebook.com/HotDogsorLegs?fref=ts

Under ser du 3 bilder, de 2 første bildene er jente bein, når dere soler dere. Det tredje bildet er pølser, skjønner du hva jeg mener?


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hvor ble det av kategorien der man kan bestille ligg med deg? Om du ikke vil lage, hvordan kan vi da bestille ?? 🙂 Forslag?

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.