GÅR DU I BOXER ELLER «TRUSE» – DU KAN SKADE DINE EDLE DELER, YES IT’S TRUE

2 min


God dagen snuppiser, life is good <3

Det jeg vil ta frem i dag er vi menn, bør vi bruke boxer eller truse? vel, jeg kunne ikke bry meg om hva dere andre bruker, men jeg skal fortelle deg noe som du sikkert ikke visste om. Jeg selv bruker boxer fordi det er mye bedre for meg, og det er mye deiligere og gå med en boxer enn en truse som gnir seg inn i rævholet, det skal jeg nå fortelle deg.

Dere som går med truse og IKKE med boxer har stor sjanse for og ødelegge underlivet, tro det eller ei, det er også en grunn for at mange menn ikke kan gjøre en kvinne gravid, did you fucking know that?!.

Truser er til for kvinner, ikke for menn, Clothes show tv hadde tidligere i forrige uke en undersøkelse der de spurte kvinner via facebook,twitter og via tv kanalen selv hva kvinner foretrekker at menn går i, det ble til slutt 89% på at menn bør gå med boxer, bare 11% mente menn burde gå med truse.

Truser på menn skader også forholdet, kanskje du har en kvinne som ikke gir beskjed, men innerst inne får hun lyst og kaste seg utfor en bro hver gang hun ser deg i en truse, om du er blandt de som faktisk går i truse, hun sier gjerne ikke noe til deg der og då, men tro meg, innerst inne….

Når menn går med truse skader det også hodet, ikke det hodet du tenker med nei, du skjønner!. Fordi det er så trangt og jævlig i trusen, men i en boxer er det mye bedre plass, der kan den ligge trygt uten at det skal være så jævlig med trang plass! Det har den siste tiden kommet ut mye rart menn bør bruke, magetopper som jeg for en stund siden skrev her på bloggen, det kan du lese HER  

Vi menn skal bruke boxer

Truser, stringtruse, tanga, you name it, er for kvinner


Bare hyggelig, er det noe mer du lurer på så går du på kategorien «tips» her på bloggen, det bare gleder meg at jeg kan hjelpe !:)


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. String kan skade underlivet til jenter, etter som stringen er så tynn og ligger tett intil ræva og fitta så kan den lettere komme bakterier som gjør at man kan få urinveisinfeksjon. Det er i tilleg lettere for jenter en gutter å få urinveisinfeksjon pga gutter har et lenger urinrør. Derfor burde egentlig jenter gå i truser eller jentebokser og ikke string.

  2. Vil bare si at neste gang du snakker om TRUSER, bør du kanskje har bilde av EN truse. Ikke en tanga…. Det er to helt forskjellige ting. Du har jo også bestemor trusa. Selv bruker jeg ikke truser da jeg ikke syntes det ser bra ut. Men mange gjør det. Så syntes du burde samle fakta og vise en truse når du snakker om truse.

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.