SE PÅ MINE SKO (MUSIKK VIDEO)

1 min


Keddegåri snuppiser, her er en liten video fra i går (fredagen) når meg og min fetter filmet en en video til en låtene vår som er på den nye mixtapen som du kan laste ned (HER) mixtapen inneholder 11 låter og snart kommer det 10 nye låter, det vil si over 20 låter på under en mnd, produktiv. I går bare chillet vi og slappet av, ikke noe bytur i går for å si det sånn, stakk hjem i 00.30 tiden og redigerte en haug med videoer, så følg med.

I dag er det lørdag så i dag blir det vors på wergeland før vi tar turen til byen seinere i kveld, blir en bra kveld i kveld, you dig?!. Dere får no ha en fin lørdag alle sammen, så kanskje vi snakkes, heidååå!. Xoxo, love you alle sammen!.. 🙂 🙂 🙂 <3

WOOOHOOO!


Like it? Share with your friends!

7 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Dere burde lipsynce litt bedre, det ser jo ikke ut som dere kan teksten! og slutt å veiv så fælt med armene, og hva er det som er så big deal med Nike?

  2. Dette må jo være #sommerhiten 2014 – sykt bra flow på begge dere begavede MC’s! lag en dubstep remix av denne med Anne K då? iCeAgE-RmX

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.