DETTE SIER HÅRFARGEN OM DEG SOM PERSON – BRUNETTE,BLONDINE ELLER RØDT HÅR?

4 min


God dagen alle sammen, ups, glemte nesten og ta med snuppiser!

I dag er det på tide og ta frem hva hårfargen sier om en person, har du kanskje lurt på det? om du har blondt hår så lurer du kanskje på hvordan brunetter er som person? vel, jeg har svaret for deg her i dette innlegget.

 Blondiner:

Blondiner gir en fullstendig faen i hva andre mener og kjører sitt eget løp, de ser på seg selv som verdens beste og elsker en skikkelig fest eller by tur i helgene, de bryr seg også om folk rundt seg, selvom mangen ser på blondiner som egoistiske og selvopptatte bimboer. De scorer også  91 av 100 på rangeringen når det kommer til hvor god de er i sengen, viser studier!. Blondiner elsker shopping og vil helst bruke alle pengene opp på klær,sko, sminke og diverse når pengene kommer på konto, de ser også på seg selv som noen leketøy, men de fleste har en grense for hvor langt de vil gå når det kommer til sex.

De elsker også og skille se seg ut, være vill og gal!

https://toppmag.com/wp-content/uploads/2013/08/2268.gif

De er også de som ønsker mest oppmerksomhet når det kommer til utelivet, at de får blikk fra andre, både gutter og jenter er noe de blir svært glad for, de føler seg som en kjendis på en måte, derfor går de alltid med en topp eller kjole som viser en fin utringet kløft.

Blondiner bruker cirka 72 minutter hver dag på å sminke seg og fikse håret, jepp, hver eneste dag! (sjekk hva brunetter bruker under)

Naturlige blondiner som ikke har festet på extensions har mellom 120.000 – 147.000 hårstrå, brunetter har litt mindre, 100.000 – 120.000, dette pga brunetter har mye av pigmentet melanin noe som gjør at det tar litt lengre tid for at håret skal vokse. Blondiner blir mest likt av menn med samme hårfarge, menn med blondt eller lyst hår foretrekker blondiner fremfor brunetter, dette omvendt også, menn med mørkt eller brunt hår foretrekker brunetter, jeg selv som har brunt / lyst faller for begge, tihi!.

Blondiner tjener 60% mer i tips når de serverer på utesteder enn det brunetter gjør, derfor bruker mange brunetter blonde parykker, for at de skal tjene mer penger, altså slik som de naturlige blondinene gjør. 482 servitører fra cornell university fant ut av dette, da de lot 241 blondiner og 241 brunetter teste ut hvem som fikk mest tips. En blondine tjente cirka 400 kroner på en time i tips, mens en brunette tjente cirka 150 kroner på samme resturant etter at blondinen var ferdig.

Brunetter:

Brunetter tenker på alle rundt seg gjerne før de tenker på seg selv. Oppmerksomhet som blondiner ønsker ute på byen er ikke så veldig viktig, så lenge de vet at folk rundt dem elsker de for den de er. Sexleketøy er et must i samlingen, brunetter kan bli ekstremt sinte, så då må de få ut alt sinnet sitt på en vibrator eller lignende. Brunetter bruker cirka 60 minutter (1time) hver eneste dag på å sminke seg og fikse håret, altså 10 minutter mindre enn det blondiner bruker.

Det brunetter er best på er et første møte med andre personer, de er ikke så sjenert, ja tro det eller ei, enn det blondiner kan være når de først skal møte nye mennesker. Brunetter oppfører seg litt mer voksen enn det blondiner gjør når de først treffer nye mennesker for første gang.

https://toppmag.com/wp-content/uploads/2013/08/tumblr_m7qnrrCxxO1rpjnl4o1_r1_500.gif

Brunetter farger håret fordi det er gøy og fordi de vil fornye fargen sin, imotsetning til blondiner som gjør det for å føle seg mer sexy og vill. Brunetter farger også håret ofte for å føle seg mer trygg på seg selv, og for å være ungdommelig. Og for å holde håret sitt perfekt, blondiner farger håret mye mer enn det brunetter gjør, derfor blir det fortere slitt enn det en brunettes hår gjør.

Det som alle vet fra før er at blondiner har det mer gøy enn brunetter, men brunetter er smartere enn blondiner, sies det. Jeg kjenner til mangen smarte blondiner, så dette er bare noe folk sier vil jeg tro, det er jo brunetter som blir blondiner, og omvendt, så dette er jo bare noe tull, spør du meg.

Når en brunette går inn på en nattklubb vil cirka 25% av de som er der legge merke til hun, om en blondine går inn på en nattklubb vil cirka 75% legge merke til hun, dette ikke bare fordi hun er blond men fordi at håret lyser mer opp enn det en brunettes sitt hår vil gjøre (pga det er mørkt i klubben)

Rødhåret

https://toppmag.com/wp-content/uploads/2013/08/HyominT-araDaybyDaySexyLoveRedHairGIF3.gif

Her trenger jeg egentlig ikke skrive opp noe, ettersom jenter og kvinner med rødt hår ikke får noen respons eller blikk fra gutter eller menn, whats so ever. Både blondiner og brunetter er smartere enn alle med rødt hår. De med rødt hår blir ofte kalt for en ginger og liker å være for seg selv, enten i en barnehage eller innelåst foran tv’en med anime serien de har lastet ned fra internett.

De hater også sex, lever i sin egen bobble og hater andre mennesker, de blir også sett på som vampyrer, de hater dagslys og går kun ute om natten, mangen kaller de for emo.

De med rødt hår går heller aldri på byen, ettersom de hater alt som heter alkohol, de foretrekker heller en stille kveld med dempet lys, en bok og musikk som tokio hotel.

Til slutt kan jeg avslutte med at brunetter tjener mer penger enn det blondiner og rødhårete kvinner gjør.


Like it? Share with your friends!

25 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. jeg er blondine og kjenner meg igjen på det meste, bortsett fra at jeg aldri i livet ville brukt så lang tid på å sminke meg osv.
  kjenner også flere rødhårede, og de er det motsatte av det som blir beskrevet her 🙂

 2. nå må du faen meg gi deg! det du skriver om her er bre bull shitt! jeg er blondine og den smarteste jenta i klassen!
  hårfargen har faen meg ikke en dritt å si, er du helt stygg i huet?
  du tror du er en jøvla dame magnet, noe du tvert i mot er!
  og det du skrev om rødhårede, nå å du gi deg! det er jo bare feil tvers i gjennom!
  man kan ikke noe for om man er blondine eller brunette eller har en annen farge på håret!
  du gjør eg flau over og ha bergensk slekt!

 3. Hahaha, jeg er brunette, men kjenner meg nesten ikke igjenn i det du skrev om brunetter.. Men det med blondiner kjenner jeg meg veeeeldig godt igjenn med ;))

 4. Jeg har farget håret mitt blondt før. og farget det tilbake til det brune igjen. og jeg har aldri vært noe særilg smart 😛 så farging av hår gjør deg ikke usmart eller smart. det er bull.
  kjenner mange smarte blondiner. det er nok bare en myte som folk har lagt opp. av og farge håret gjør ikke den personen noe annderledes i personligheten 🙂 etter jeg farget håret har ikke min personlighet forandret seg pga (hårfarge) jeg er den jeg er uansett.

 5. Hadde aldri trodd du skulle ende opp med å bli så stokk dum idiot som dette René…. På tide å komme seg ned på jorden å se seg selv i speilet….

 6. hvordan vet du alt dette? er det ting du finner på nettet? du skal btw ikke tro på alt du hører og leser 😉 jeg er naturlig brunette men jeg elsker en god fest! og jeg kjenner meg igjen i mye av det som står på blondiner, og en del av det som står på rødhåret også! du må slutte å skrive om ting du ikke har peiling på! greit det er mange blondiner som ikke tenker og oppfører seg som (beklager ordbruken) horer, men det er mange det brunetter og rødhårede som gjør også! du kan ikke si at ALLE som har rødt hår hater mennesker eller at ingen går ut om dagen.. du kan ikke vite noe av dette.. kjenner du kanskje alle med rødt hår i hele verden? eller alle blondinene? eller alle brunettene? og hvor blir det av de med svart hår? har de ingen personlighet, eller mener du at de ikke finnes? o.O jeg kjenner også mange rødhårede som er helt vill i senga og som elsker sex! så sjekk litt fakta før du skriver 😉
  oh.. også digger jeg bloggen din! 😀 er litt gøy å lese om alt du skriver som du ikke har peiling på 😀 får liksom fram et lite smil 🙂 blir alltid i godt humør når jeg leser bloggen din! 😀

 7. Må ikke sette alle i en bås nå da 🙂 Jeg er brunette og bruker nøyaktig 0 minutter på å sminke meg om dagen! Noen kan faktisk være naturlig i ansiktet uansett hvilken hårfarge de har 😉

 8. Enig i at noen blondiner er egoister men ikke alle! En jente i i klassen min som er blondine har mobba meg helt siden 1. Klasse og nå går jeg i 9. Klasse og hun gjør det fortsatt og grunnen til at hun mobber meg er fordi jeg bruker briller! Herregud hun jenta er dum! Ikke vondt ment men å mobbe noen pga briller synest jeg er teit og barnslig og VELDIG slemt!😒😡 Men ikke alle blondiner er dumme egoister mange er kjempe snille!😒
  Vell,ja det var min mening..

 9. Jeg kjenner flere brunetter som er helt fucka! De er egoister så man kan IKKE si noe om mennesker på hårfargen!!!

 10. Er det mekningen at det berre skal stå neggative ting om rødhåra jenter?! Har du berre plukka ut dei neggative tinga?
  Føler meg litt sint.

 11. Jeg er brunette av natur. Har aldri farvet håret og får mer oppmerksomhet på byen enn alle blondinene til sammen. 😉

 12. Jeg synes brunetter er bokstaveligtalt bortskjemte! Fordi de får alltid viljen sin og blir sett på som best siden alle sier at blondiner er så dumme og egoistiske hele tiden. PS: har du noe i mot rødtopper!? For dette innlegget virker litt som rasisme!

 13. Nei fy faen for noe bullshit! Dette er jo helt SYKT! eg e rødhåret, tro det eller ei men eg sover på natten og jeg er det motsatte av en emo!!! Ka faen liksom, er du blondi eller brunette, for du hadde aldirig snakket så frekt om en rødhåret vist du hadde vert det selv, har du idet heletatt NOEN rødhårete venner?? Du er faen meg ikke helt god……… Sorry men se over det du har skrevet../////////

 14. Jeg er opprinnelig blondine men jeg farga håret mitt igår og ble til en brunette. Jeg vil vite alt om brunetter så det var derfor jeg kom inn hit for å oppføre meg som en:) tusen hjertelig takk for hjelpen❤️

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.