FY FAEN SÅ JEG ELSKER DEG

1 min


Helvette så jeg elsker deg, vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg en dag mister deg, vet du kanskje tenker at det er dumt at jeg går på tur med deg i bånd, men det er nettopp en grunn for det, jeg vil aldri noensinne miste deg.

Du er herlig på alle måter, det første jeg gjør når jeg våkner om dagene er og løpe til ditt fine store bur og se at du spiser og har det godt, gjett om det varmer når du hopper og ser på meg, fy faen. Du er gull, du er klumpen min.

Noen bilder fra i dag, hver tur er mer verdt MER enn 1 million kroner, vet du hvorfor? fordi kjærlighet kan ikke kjøpes for penger, det må oppstå!


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.