SOV UTEN BH OG PUPPENE DINE VIL VOKSE?

1 min


God dagen snuppiser <3

Nå viser en ny studie ( jeg som ikke liker studier ) bortsett fra denne.

Kvinner trenger ikke lengre sove med bh, om du sover uten bh vil puppene dine vokse mye fortere. Mange tror at puppene vil henge, altså hengepupper om man ikke bruker bh, men om natten spiller det ingen verdens rolle, ettersom puppene bare ligger i sengen med deg, de er klistret inntil huden din, men om du skulle jogget uten bh, da hadde du fått hengepupper. Da vil de sprette opp og ned et par tusen ganger iløpet av joggeturen, dette vil strekke hunden og gi deg hengepupper.

Kvinner burde virkelig sove uten bh, fordi puppene får en mye fastere form, samtidig som de får luftet seg, noe som er veldig viktig.

Hvor mye puppene dine henger kommer an på gener, vekt, hormoner, puppestørrelse og hudens elastisitet.

Så dere kvinner burde ikke tenke på at man får hengepupper av å sove uten bh. Sove uten bh er bare en herlig følelse, viser nye studier, du føler deg liksom så vill og sexy, samtidig som puppene har godt av en luftetur, det er viktig de får den friheten.

Du kan også massere på puppene for at de skal vokse sies det, kna på de som det var bolledeig, om dette gjøres hver dag i 25-30 minutter vil du gå fra en liten A-B skål til en DD skål iløpet av få uker, dette kommer ann på hvilken gener det ligger i familien så klart.

Så let them babies out, la de sove uten bh.


Like it? Share with your friends!

9 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Er vel ingen som sover med bh? Jeg har aldri gjort det. Men de vokser ikke større om du sover uten. Dummeste jeg har hørt. Men how come du aldri linker til hvor du fant disse «studiene»?

  2. Dette viser hvor lite du vet om jenter. Det er ikke normalt å sove med BH, jenter sover uten BH – trodde du virkelig vi brukte den 24/7? Hjelpes, du bør slutte å skrive om dine «studier», det betyr jo ingenting for deg, det gir deg ingenting.

  3. Hei jeg heter Ragna
    Jeg sover uten bh om natten når jeg sover fordi det er godt og deilig for puppene mine at jeg gjør.
    Hilsen Ragna.

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.