HVORFOR HAR FINE DAMER STYGGE TYPER?

2 min


God dagen alle sammen.

En ting jeg bare føler for å ta opp, rett og slett. Hva skjer egentlig med verden? når for eksempel fine damer finner stygge typer som er ugly?, hva faen foregår og skjer med verden?.

Ja, jeg blir faktisk litt sånn, ækkelt. Hvorfor går egentlig damer etter sånne typer? når de kan få seg noe som er hundre ganger bedre? ikke kom og si at det er innsiden som teller når man ser at utsiden er helt jævlig. Alle vet at damer kan være noen luringer, som kanskje sniker seg inn i familien, om familien er rik? det finnes mangen grunner til det, men er det virkelig verdt og skjemme seg ut?

Vet det finnes flere grunner til at fine damer går i forhold med stygge typer,  så de kan føle seg så mye bedre når de går ute med typen enten på gaten eller bare på nattklubber, men så vet jo alle at det ikke er noe som helt stemmer, enten er det pga penger eller bare fordi du driter langt i det.

Ja, det kan godt være at en som er mindre begavet utseende messig har et mye bedre hjerte enn en som ser bra ut, bedre personlighet osv. Men hvorfor finne en som ligger på nivå 2-3 av 10? når du egentlig kan finne deg en på samme nivå når du vet du ser bedre ut? som alle vet og som alle vil tro så er det kun snakk om penger, ingenting annet. ta bare en titt på bildene under, real love? neeh!.

Penger eller kjærlighet ?


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Hver sin smak vettu, å det er ikke alltid utseendet teller mest heller. Det viktigste er jo hvis man har det supert sammen, men det er også folk som er ute etter forhold pga av penger og til eldre også. Det er kvalmt når noen på 20 år er sammen med en 60åring da. Men alle har hver sin smak å man må gjøre hva man vil for min del ;-b

  2. vet du navnet på han med krøllene? nekter og tro de to er sammen. da kveler jeg kjerringen..
    for et first price tryne på han krøllepikken

  3. Ikke alt handler om penger, men ja, når en 20 åring blir sammen med en som kunne være tippoldefaren deres blir kvalmt og rett og slett ekkelt å se på. Skriker gold digger lang vei…

  4. For det første har folk forskjellige meninger om skjønnhet. Ikke alle har samme idealer som deg eller andre deler av samfunnet. Dessuten finnes det mange rare fantasier og fetisher…. Og vet du hva? Ikke alle ser på seg selv som «fin dame» heller. Selv de vakreste kan ha lavest selvtillit. Kanskje de føler de ikke fortjener bedre? Eller de føler seg vell sammen med den personen. Grunnene er flere enn én. Men ja, penger har fort også en finger med i et spill/forhold.

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.