UKENS TIPS – HVORDAN SE SLANKERE UT & OG HA 95% STØRRE SJANS PÅ KJÆRLIGHETEN

1 min


God dagen snuppiser. Det er ny uke og tid for ukens tips.

Denne ganger er det samme tema som går rundt på de fleste nettsider, nemlig vekt og størrelse, fokus på kroppen vettu, sommerkroppen osv.

Vel, vær glad dere har meg og denne bloggen som kommer med unike tips. Det jeg vil fortelle og dele med dere denne uken er hvordan du kan se slankere ut, du trenger verken og forandre noen ting som helst, rett og slett bare bruk av paint, noe alle pcer har.

Du har sikkert lyst på en gutt eller jente? om du er jente har du lyst og flørte med en gutt, er du gutt har du lyst og flørte med en jente, eller kanskje du er homo? uansett, dette er ihvertfall et tips som alle mennesketyper kan bruke, så om du ikke er fornøyd med kroppen din bør du virkelig gjøre dette.

Det hele handler om cropping, crop that body:)

Cropper du bildene dine?


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.