LØRDAG – UT PÅ BYN I KVELD

1 min


God dagen alle sammen, snuppiser.

Nå sitter jeg her, nettopp tatt meg en dusj. Litt seinere kommer kjell erik opp til meg før vi tar turen bort til min fetter, thommas. Der vorser vi og har det fett, før vi seinere i kveld stikker ut på byn. Det er jævlig lenge siden eg har vært på byn, ihvertfall en stund siden, ettersom det bare har vært fester den siste tiden.

Ikke så mye mer og fortelle, bortsett fra at vi sikkert snakkes på byn, om du skal der. Lev livet, pooow!

Legger ut noe litt seinere også, så bare følg med, We dont Stop!..

Se på min bukse, se på mine sko,

eg e så forbanna fresh, eg e motherfuckin awesome, ohhhh

I min gate, så cool

Se på mine Nike, ja du vet eg har to (ohhh)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.