HVEM FAEN KLAGER PÅ EN COLA FLASKE?

2 min


Leste et innlegg på om at enæringsforsker Camilla Andersen klager på coca cola sin nye flaske, ikke den 0,5 liters flasken, men den på 0,375 vettu. Hun mener flasker ikke er i riktig retning, det er for mye sukker i de flaskene der, i en 0,5L  flaske er det tilsatt 50 gram sukker, og i 0,375L flaskene er det 41 gram sukker, i begge disse to flaskene er det veldig mye.

Jeg lurer da på, hva faen skjer med verden? hvorfor må folk bry seg om alt, hver eneste lille ting hakker folk på. Sukker? Cola? kan du ikke være så jævlig grei og bare kjøpe deg en forbanna cola zero om du må klage på at det er for «mye» sukker i 0,375L flaskene? eller drikke olden istedenfor då?

Jeg leser videre, bla bla bla, cola gjør folk overvektig osv, er det virkelig noe nytt då? har ikke de fleste barn, foreldre som kan passe på hva barnet drikker da? herregud, det er så ekkelt. Jeg leser videre mens jeg klør meg selv i hodet..

Et barn mellom 2 og 5 år bør ikke få i seg mer enn 30 gram sukker per dag,  og i de nye flaskene til coca cola (0,375L) er det 41% gram, så jeg håper ingen gir ungene sine en så stor flaske med cola. 0,375L, det er virkelig ikke så mye mer enn en liten cola boks, en cola boks er 0,33L, og det er 3 slurker for meg, men nå er ikke akkurat jeg noe barn heller, men det som enkelte personer sier og mener er bare helt på trynet. Jeg kan innrømme jeg drikker faen meg for 10 unger pr dag, om en unge fikk en boks cola for dagen.

Men nei, det er ikke det jeg reagerer mest på, det jeg reagerer på er at hun ber coca cola ta ansvar, og da spør jeg, hva skal coca cola ta ansvar for da? de produserer vel så mye cola de bare vil, og du ber de gjøre flaskene mindre for at barn ikke skal overgå den sukker begrensningen din? tror ikke det skjer i nærmeste fremtid, cola produserer cola for å selge som faen, ikke for å sitte og tømme cola oppi tåteflasker, oiii der var det 0,230L, stopp!. Dette er nok, neste flaske. Det er ikke slik det fungerer.

Her er hva du kan gjøre, åpne den lille flasken om du i det hele tatt gidder og kjøpe en så liten flaske i første omgang, så heller du litt oppi et glass og gir det til den ungen din, så har du det lille problemet ute av verden. Herregud..

Den lille flasken koster 17 kroner de fleste steder, for 0,375L, jeg tror ikke akkurat det hjelper på de overvektige, det selges fremdeles 0,33L , 0,5L og 1,5L flasker. Og hvorfor coca cola i det hele tatt gidder og selge 4 forskjellige størrelser på cola skjønner jeg ikke, og en ting til, er du overvektig kan man ikke skylde det på noen andre, det er ditt eget problem, kun du kan gjøre noe med vekten din, coca cola har ikke noe ansvar. Stop bitching!..


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.