BITCHES BE LIKE (OMG, MY ASS,I’M FAT,NO MAKEUP,I’M SO OVER HIM, I STILL LOVE HIM)

3 min


God dagen alle sammen. How ya doing?!. Vi har alle sett det, eller opplevd det, bildene under sier alt. Så då kan jeg vel egentlig bare starte.


Mange jenter som legger ut bilder på instagram,twitter eller facebook hevder de er uten makeup, nettopp våknet eller at de ligger «syk» men ironien er at man tydlig kan se at enkelte har sminke på seg, hvorfor skrive eller hashtagge #nomakeup, selvom du bare har litt? du ble født uten sminke så trenger ikke være flau for å vise det, selvom du ikke har så mye på..


Typen din har gjort det slutt, la oss ta Rihanna som et eksempel, Chris Brown slår henne, men alikervell går hun tilbake igjen til han. Har ikke jenter lært at en gang mishandler, alltid mishandler? så hvorfor gå rundt og si du fremdeles elsker fyren om han slår deg gul og blå, er du virkelig verdt dritt? og er du virkelig dum nok til og tilgi menn som slår ? ingen kvinner burde egentlig tilgi menn som slår, det er både feil og idiotisk. Ikke si du fremdeles elsker han om han slår, la han vandre videre, that piece of shit..


Det har vi sikkert sett mangen av oss, jenter som er tynne men påstår de er feite, kanskje de er blind, kanskje de bare liker og tenke sånn, slik at de faktisk ikke legger på seg så mye mer enn det de allerede veier. Uansett, hvorfor si du er feit når du vet du er tynn ? tenk om de feite gikk rundt og sa det motsatte «faen jeg er tynn» det skjer jo ikke? så slutt og si det du då, du er ikke feit når du vet du er skamtynn på grensen til anoreksia..


Ehhh ja, jenter som egentlig har tatt botox, silikon og all verdens operasjoner (det gjør ikke meg noe, sexy det) men hvorfor gå rundt og si at du er helt vanlig? altså at du ikke har tatt noen operasjon før? har lest det mangen ganger før, folk har diskutert over internett, hvor mye silikon hun og hun har tatt, men neida, hun har aldri tatt operasjon osv, hvorfor er det så gale og innrømme det? har du tatt operasjon så har du tatt operasjon, done deal, ferdig med saken!..Er jo ikke noe og være flau over? du har jo betalt flere titals tusen kroner for å bli «perfekt» 


Ja, akkurat som vi ikke har hørt det før, det har ihvertfall jeg, mangen ganger. Har jeg feit rumpe Rene? Er du sinnnnnnnsyk då? hvorfor går enkelte jenter rundt og tror det? når de vet de har en perfekt rumpe? så må de høre det fra alle andre før de skjønner, aaah jeg har det altså? ja, det har du, shut the fuck up you sexy bouncy fucker!.. (du skjønner) Har du hørt det før fra bare en person, trenger du ikke spørre noen andre, ever. Du vet det selv, så ikke gå rundt og påstå rumpen din er feit og stygg. Damn!


Yeah motherfucker, typisk jenter kan man egentlig si ? du gjør det slutt med noen, påstår du er så over noen, men egentlig vil du vite alt sammen hva din eks kjæreste holder på med, har han er ny flørt på gang? hvem er han med, hvor er han? hvem skriver han med på facebook, du vil vite alt sammen så du prøver og gjør det du kan for å finne det ut, ikke alltid like lett, men sånn er det med jenter..

Adder flere her, så sjekk igjen seinere


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du motsier jo deg selv litt her da, når du har tidligere sagt at jenter ikke ser ut uten sminke. Og når du skriver innlegg om hvor feite folk her, og legger ut bilder av hvordan den «perfekte» kroppen skal se ut, så kan jo det gå litt ut over selvtilliten til folk.
    Jeg sier ikke at du er skyld i at de mister selvtillit, men slike ting du skriver kan virke negativt på nettopp dette. (:

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.