SLUTT MED KJÆRESTEN? HER ER MINE RÅD

3 min


Har du gjort det slutt med kjæresten din? kanskje han har gjort det slutt med deg eller du har har slått opp med han? uansett hva som ligger bak det, så er det alltid hardt med brudd. Om dere har vært sammen i en måned eller 1 år spiller ingen rolle, kjærlighet er kjærlighet og det er tungt, men sånn er livet. Det sies at en person der ute er den perfekte for deg, men det kan ta tid og finne han, hvem vet, om du er midt oppi kjærlighetssorg nå, så finner du nok den rette til slutt.

Hva kan du gjøre dersom dere har slått opp og du føler livet ditt er helt jævlig akkurat nå?

Vel, jeg er jo alltid her, jeg er den du kan komme å snakke med, jeg lytter alltid, tro meg. Så om du skulle ha problemer i livet kan du alltid kontakte meg, jeg vet det er hardt og alt det, så då skal du vite jeg er her for alle sammen, uansett hvem du måtte være, jeg kan alltid nåes på 98183668, enten på melding eller om du vil slå av en prat, jeg lytter.

Er det lurt og søke kjærlighet på nett?

Om du tenker på nettdatingssider som match.com så ville jeg ikke rådet deg å lage deg en bruker der, jeg har gjort det før og fikk ingen respons, og får ikke jeg respons der, får heller ikke du det, da kan du like godt bare ringe meg på nummeret over, så kan heller jeg være den som redder deg bort fra sorgen. Match og dating sider har jeg alltid sett på som tull, det er gjerne gratis og lage en brukerkonto, og når du først finner en person du tror er den rette for deg, og du prøver og sende de en privat melding så må du ha «premium» konto, noe som koster 99 kr i mnd, hallo i luken? du skjønner meg sant? svindel, da kan du som jeg har sagt for tredje gang, bruk meg, jeg er gratis, kan gjøre hva du vil med meg, koster deg ingenting, free of fucking charge.

Men det er så hardt, jeg kommer ikke over kjæresten min

Jeg vet det er hardt i begynnelsen, men så lenge du ligger under meg en kveld, så skal jeg love deg du er over han. Jeg prøver ikke være sånn selvgod eller noe, for jeg vet hva jeg er god for, men jeg vil bare ikke at du skal være lei deg dersom du har et problem med kjærligheten. Etterhvert som tiden går, så forsvinner de smertene du har i kroppen, minnene vil du alltid ha, men du har plass til flere minner, og et nytt kapittel har du også muligheten til om du velger å lytte på det jeg har og si. Kjærlighetssorg gjør noe med hjerte ditt, og du føler enom smerte, men så lenge du ikke tenker på det dere hadde og gjorde, og ser fremover på det positive, går det over, skal du se. Om du er ung så har du mangen år på deg til å finne den rette, ting tar tid, men en dag skjer det, noen er heldig og kanskje du finner din fremtid ved første øyekast, eller i dette tilfellet andre øyekast, siden du kanskje allerede er blitt dumpet..

Jeg vil bare ha han / hun for resten av mitt liv, ingen andre

Må du slutte og tenke sånn, samme som jeg sier «jeg vil bare gå med den samme boxeren», du kan ikke være sånn, du må bytte en dag, det finnes nok fisker i havet der ute, og slo han eller hun opp, dumt for den personen, deres tap og du fortjener mye bedre. Om noen velger å dumpe deg, hvorfor skal du gå rundt og vente på at hun eller han skal ta deg tilbake igjen då? etter at den personen har fått horet seg rundt over lengre tid? da er du plutselig god nok? Nei, det er på tide du innser fakta og finner deg en som vil ta vare på deg, en som bryr seg om deg og ikke dumper deg for han eller hun vil ha seg noen andre for en periode.

Om du vet du var det beste og dere ikke kunne hatt det bedre, så går bare den personen som dumpet deg glipp av ekte kjærlighet. Om du vet du hadde den strammeste musen på markedet, også dumt for han. Du vet du har kvaliteter, du vet hva du har og by på, om han ikke vil ha det beste, men derimot en bollemus, la han få styre på, det er han som er ekkel og motbydelig, det er han som dummer seg ut, selvom jeg ikke kan skjønne at noen kan begå slike handlinger, fordi det er rett og slett selvmord. Man går ikke fra stram mus til bollemus, det er det samme som og gå fra cola til pepsi, det gjør du faen ikke, med mindre du har diabetes, du skjønner.

Du er så jævlig heftig kleveland, tusen takk for tipsene

Det skulle bare mangle kvinner, jeg er her om noen skulle trenge trøst, derfor har jeg også laget denne bloggen, for at dere kan få råd og tips om noe skulle være gale i deres liv, vi er alle forskjellig og det finnes hundrevis av historier der ute, men uansett hvilken historie eller hvordan forholdet deres var om det blir slutt, du vet du var det beste, og jeg er alltid her om noen trenger en armkrok.


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du vet at en bollemus er ikke en løsmus.. det er bare at musen er bollete ovenfor klitten og rundt. betyr ikke at man er fuckings løs inni! Bollemus er jævla digg 😀

  2. bollemus er så deilig, legge ansiktet nedi og shake det fra side til side «blobloblboloblobloblobbble»
    woooo, p34life!

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.