NÅR MAN ER 40 ÅR ELLER OVER SKAL MAN IKKE KLE SEG SEXY, DET BLIR FEIL, DIN MENING?

2 min


Leste ett innlegg isted om en som kledde seg «sexy» når hun er 49 år. Debatten var om det var sexy eller ikke når man kommer opp i årene, altså spør du meg så er ingenting sexy når man blir over 40 år, uansett hva man går med av klær. Hvordan kan noenting som helst være «sexy» når man er gammel? greit at klærene kan være sexy, men det som er under klærene begynner jo og se sine siste glans dager? altså, den stramme musen man en gang hadde begynner jo og henge, huden strekker seg og rynkene kommer frem, hvordan kan klær gjøre opp for alt dette?

Uansett ville ikke engang  korsett vært sexy på noen når man nærmer seg 50 år. Det finnes jo unntak da, om man er sånn plastic fantastic / bimbo fra Los angeles som tar operasjoner, botox og trener hver dag for å holde seg i form, det er jeg enig i, de kan faktisk være sexy i den alderen der, men ikke i Norge. Det blir bare feil, veldig feil. Og vi ser jo nesten ikke kvinner som er 50 år gå med sexy klær i norge? nei, fordi det ikke finnes damer på 50 år som ser bra ut, vil ikke engang lukke øynene mine for å se det for meg, my god!.

M.I.L.F – en milf er ikke en dame opp i den alderen, kanskje i ditt hode, men i mitt er det damer med barn fra alderen 18-rundt 30-35, det er milf for meg. Greit alle har forskjellige meninger, men går man med sexy klær når man nærmer seg 50 år så tenker jeg bare » hun der vil jo bare tilbake til fortiden, hun vil være ung igjen» bare dumt det ikke er mulig, dessuten minner det meg litt om sånn bordell / horemamma som man leser i avisene eller i media,  dere vet de som bestemmer over horene? de som skaffer horene arbeid og kunder på hotellet? ja, sånn..

Jeg har ingenting imot damer som kler seg «sexy» i den alderen, men jeg syns ikke man på noen måte klarer og skape frem ordet «sexy» ved og kle på seg undertøy fra kondomeriet, eller et korsett fra Victoria Secret, helt umulig for meg, men jeg skjønner jo mannfolk som er i 50 årene, de må jo bli tent av slikt, men når jeg leser mennesker i 20 årene diskuterer om det er sexy eller ikke, så tenker jeg bare wtf? røykt noe?! Men så har vi alle forskjellige meninger og syn på ting her i verden..

Uansett hvor fine klærene er, hvor sexy de er, så spiller det ingen rolle, fordi du er gammel, då er det på tide og kle seg deretter. Hvorfor tror du horer kler seg horete? så folk skal kjenne de igjen vel, hvorfor kler gamle folk seg dritt kjedelig og stygt? fordi de er gammel og venter på sin siste time, samme hadde jeg gjort. Hvorfor tror du advokater går i dress? fordi de er advokater og «viktig», altså, man går i de klærene utifra slik man er som person eller alder, man kan lett kjenne igjen en person, og vite hvordan den personen er bare man ser på klærene. Derfor blir gamle folk som er oppi 40-50 år litt sånn horemamma sjef for alle horene om man kler seg horete. Men greit, fikk man ikke være skitten og vill  i 18-19 års alderen, hvorfor ikke ta igjen den tiden når man er oppi 50-60? :)..

Nei, min mening er ihvertfall at man ikke kan eller klarer og kle seg sexy når man nærmer seg 50 årene, hva mener du? er det mulig?!..

Hva mener du? kan man fremdeles kle seg sexy? etterhvert som man kommer opp i årene?


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.