COLA I GLASSFLASKE ELLER ISFLASKE?

1 min


Alle vet at coca cola smaker best dersom den er servert kald, og i butikkene er den kald, men ikke akkurat noe og skryte over.

Om du er på stranden og har cola i en kjøleboks eller kjøper deg en cola i en strandbar så er jo det perfekt, kaldt også. Men om du reiser til colombia får du nå kjøpt coca cola på isflasker, så om du reiser på ferie der i sommer får du deg kald cola. Det blir nok ikke solgt i norge i nærmeste fremtid for å si det sånn, dumt, men sånn er det.

Coca cola flaskene er miljøvennlige, for når du har kjøpt deg en flaske med iskald cola, så smelter flasken vekk, sakte men sikkert. Det blir ikke fylt på cola i fabrikken, men flaskene du kjøper på stranden i colombia blir fylt på når du kjøper deg en flaske, derfor fryses ikke colaen til is. Flaskene lages av at de fyller silikon former med vann for å så fryse flaskene etterpå.

Coca cola flaskene er 90% dyrere enn en vanlig cola, så koster en flaske 10 kroner til vanlig (eller hva den nå koster i colombia), vil en isflaske koste 19 kr (eksempel) 265 flasker blir solgt hver time.

Hadde faen fristet om det ble solgt i norge!..


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.