MEDIA LYGER – HVA HAR JEG SAGT?

2 min


Heisann og god kveld alle sammen, how ya doin?

Hva har jeg sagt om at media er fucked up? jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, det media skriver skal du egentlig ikke høre på, tro gjerne på de som faktisk skriver mye fakta, som kjendis nettstedet / gossip bloggen Tmz, men noen andre? Nei, never.

Nå skal jeg ta opp en liten ting om det jeg skrev i går, om at 5 øl i uken kan ødelegge deg, rett og slett ta livet av deg, bullshit skrev jeg, da hadde jeg vært død for lenge siden, og hva dukker i dag opp på en annen nettside? jo, ta en titt under…

10 Juli skriver vg om at øl er farlig og at 5 øl i uken over lengre tid kan ta livet at deg om du drikker så «mye» ifølge nye studier, men som alle vet så leser folk det nettaviser og media skriver, og folk biter faktisk på det de skriver, men slike overskrifter får også folk til og tenke over en ting, bør jeg slutte og drikke alkohol når man kan dø av det? vel….

DAGEN ETTERPÅ (i dag) så skriver kk.no om en ny studie som viser at øl øker blodstrømmen til og fra hjertet ditt. Ser du hvor mye media mind fucker? om du skal gå rundt og tro på alt media skriver og sier blir du til slutt ødelagt, derfor skriver jeg dette innlegget for å bevise at de bare skriver drit, denne bloggen har alle de beste tipsene og er det noe gale med verden der ute, så finner du svaret ditt på denne bloggen. Ikke la deg lure av media, jeg skrev i går om at alkohol ikke dreper deg, ihvertfall ikke 5 øl i uken over lengre tid, noe nye studier viser, ifølge vg. Hva skjer i dag? ny studie som viser at øl er godt for hjertet.

Nå vet dere dette også, som jeg skrev i går, alkohol dreper deg ikke, du kan dø av mangen andre årsaker. 

Flere av ingrediensene du finner i drikken har nemlig en del effekter på hjertehelsen din. Sammenlignet med vodka og andre ikke alkoholholdige drikker kan øl faktisk styrke blodtilførselen til og fra hjertet med opp til 50 prosent, som skrevet tidligere i innlegget.

Over flere uker overvåket forskerne hjertehelsen til 17 deltakere, mens de ved tre forskjellige anledninger ble bedt om å drikke øl, vodka eller alkoholfritt øl.

Selv om alle tre drikkene hadde en positiv effekt på hjertehelsen, var det den vanlige ølen som, uten tvil, hadde størst fordeler. 

Vi blogges!:) 


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.