RENE KLEVELAND – BODY BUTTER REKLAMEFILM

1 min


God kveld alle sammen, how ya doin?

Jeg har en del overraskelser fremover, masse greier som skjer. Men denne gangen handler det om body butter, hvem vil ikke smøre seg inn med body butter om jeg reklamerer for det?. En god del bloggere pleier jo og få den sjansen, teste produkter og ikke minst at de får en goodiebag. Jeg kjører mitt eget løp og snart vil dere få se fine bilder hvor jeg viser frem body butter. Pass på, plutselig er jeg på en reklame plakat nær deg…

Love my fans!:) xoxo

Bruker du krem før du legger deg? har du lyst på en Golden bouquet body butter? 🙂

Kommer masse bilder seinere:)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.