OM DETTE STEMMER BURDE JEG VÆRT DØD?

2 min


God dagen alle sammen, kjære dere. Hvordan står det til? bra? samme her, som vanlig.

Vi alle vet og leser om «nye studier» bla bla, og nå er det kommet frem til at 5 øl i uken kan gjøre at du dør i ung alder. Hvem kommer opp med alt dette? har de testet dette? har de virkelig invitert 10 personer til og teste ut denne «teorien» og gitt testpanelet 5 øl hver i uken over lengre tid og skrevet ned etterhvert som de dør, helt til alle er død? for og så komme ut med dette fakta pisset?!

At man virkelig gidder og komme opp med alt mulig drit, bare det og leve er farlig, du vet aldri man man dør, det kan hende du ikke våkner opp i morgen, hjertefeil, du kan få kreft, du kan bli påkjørt, det er mye som er farlig i livet, men jeg fatter bare faen ikke hvorfor folk kommer opp med nye studier hver eneste dag, skulle tro man hadde bedre ting og ta seg til?

Jeg drikker jo 3-4 ganger mer enn 5 øl i uken, nei 5-6 ganger mer enn det, eller når jeg tenker meg om kanskje 9-10 ganger det tallet. Jeg lever fremdeles og legene sier jeg er frisk som en fisk, og jeg kjenner det på kroppen at jeg blir mer sprek og oppegående av og drikke når helgen kommer, gjør ikke dere?

Man skal aldri stole på det som står i avisene, da er det mye bedre og gå innom bloggen min, for er det et sted du vil lese fakta og spennende historier er det nettopp her, ikke bry deg om at du kan dø fortere og i ung alder om man drikker så lite som 5 øl i uken, 5 øl er ingenting, så ikke vær redd for å drikke alkohol, det er større sjans for at du blir påkjørt eller blir utsatt for en ulykke enn at du dør av alkohol (5 øl pr uke)

Det er folkehelseinstituttet som sier dette….

Dere som reiser til ayia napa eller alanya, sant dere drikker ikke mer enn 5 øl på en uke dere nede? ja, det var ironi. Bare ikke tro på studier skrevet av folk som tror på engler og demoner, kristne folk som drikker et glass rødvin med gammel ost på ritz kjeks på en lørdags kveld. Live you life!..


Drikker du derimot hver eneste dag, 5 øl for dagen skal jeg heller tro på de studiene, men ikke 5 øl i uken, hva mener du? er 5 øl mye i uken? hvor mye drikker du?!


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. alkohol er skadelig for kroppen. du fucker opp hele systeme i kroppen. veit at du er mye på fylla og du burde og passe mere på helsa di, for snart kan du ligge flata ut og ikke våkne igjen. og det er ikke kødd. alkohol skader kroppen din

  2. Handler ikke om 5 øl på en uke. Det handler om 5 øl i uka, hver eneste uke. Det KAN forøvrig heller ikke skade kroppen din. Det SKADER kroppen din. Drikker selv alkohol, men drikker du for ofte så ødelegger du levra, nyrene og bukspyttkjertelen. Drikker du utrolig mye hver uke så ender du opp med Diabetes type 1 i en alder av 30, nyresvikt og leverfeil i en alder av senest 40, så er du dau innen du er 60.

  3. 5 øl kan ikke skade, men om man går ut hver eneste helg og kaster i seg alkohol så kan plutselig kroppen si stopp også ligger man rett ut. så er lurt og være forsiktig, er greit og ta seg noen henger og bare slappe av litt hjemme og ikke bare reise ut hele tiden, eller hver helg da

  4. Alkohol er ett svært farlig rusmiddel. Og å benytte det flere ganger i uken er ikke bra , finnes jo også andre ting og finne på enn og drikke.
    Om jeg hadde ett slikt stort behov for og ruse meg til enhver tid , er det hvertfall annet jeg mye før hadde valgt ruse meg på en alkohol .. Ikke minst mye annet som er mye mindre skadelig for kroppen. Helt utrolig egentlig att sprit er lovlig , det er jo ren gift !! Er jo KUN utelukkende pga. Tradisjon att det selges på ett legalt marked .. Hadde det kommet på markedet i dag hadde det vært illegalt , og man ville blitt frarådet og brukt det livsfarlige rusmiddelet.
    Du ser jo exen din Anne , hun er jo på god vei til og kunne kalles alkoholiker .. Om man ruser seg 3 av 7 dager så bør man kanskje begynne tenke seg om. Klarer man ikke holde seg unna alkoholen / rusmiddelet så er jo det første indikasjon på att man har ett begynnende problem.

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.