NATURLIG ER ALLTID BEST? HØRT OM SILIKON?

1 min


En ting som provoserer meg kraftig, er slagordet til moralhurpene: ‘Naturlig er alltid best’, med undertittelen ‘less is more’. Det verste jeg vet er mennesker som tviholder på at man er finest slik genene har skapt en, og at alt av sminke, hårbleking, extensions og plastisk kirurgi er fy-fy og gir stygge resultater.

En ting som ofte får gjennomgå, er pupper. Også her hevdes det at naturlig alltid er best, og at silikon ser falskt og oppblåst ut. Sannheten er at naturlige pupper alltid vil begynne å henge dersom det er litt størrelse på dem. De flyter utover når man ligger på rygg, og ser generelt sett ganske formløse ut. Et godt eksempel er Jessica Simpson på bildet under.


Silkonpupper, derimot, er mye fastere og rundere i formen. De flyter ikke utover når man ligger på ryggen, og begynner heller ikke å henge dersom man har litt størrelse på dem.
En annen positiv ting med silikonpupper, er at man ikke trenger bruke bh for å holde dem oppe. Demonstrert av Natacha Peyre på bildet under. Silikon er altså bedre enn naturlige bryster, både av hensyn til utseende og det faktum at de ikke dingler.
Likevel finnes det altså ensporede mennesker som tviholder på at det naturlige alltid ser best ut. Hvorfor? Antagelig fordi de ikke har råd, eller våger, å legge inn silikon selv. Jeg, personen som skriver dette innlegget, har selv 500 gram silikon i hvert bryst, har bh-størrelse 75E, og er strålende fornøyd. Ikke gjorde det spesielt vondt heller.

Gjesteinnlegg skrevet av Barbie


Like it? Share with your friends!

17 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Jeg har store ekte pupper, liker dem godt : ) det eneste jeg har tenkt til er evt å ta brystreduksjon med løft fordi de er så enorme! 😛 Jeg syns mange er fin med silikon, men nturlige pupper kan også være kjempefine:) syns det er fint med litt heng fremfor pupper som står RETT ut 🙂

 2. IdaoOlsen: JEG synes de er dritdigge å klå på, og vet at jeg ikke er alene, foråsidetsånn 😛
  Onsigbareharte: og dette vet du fordi du går rundt og klår andre jenter på titsa, eller er det vill gjetning fra din side? 🙂

 3. Før det første ja, silikon pupper henger ikke, men de vil til slutt.
  Visste du at viss en jente tar silikon pupper, så er det som oftest en feil som skjer med silikonen innen 5 – 6 år som gjør at man må operere igjen? Det er fordi enten silikonen flyter ut, blir hard, eller at den skader vevet inni puppen til jentene.
  Du støtter silikon pupper hele tiden Rene, men har du virkelig lyst at den dagen du får deg jente at hun skal bruke 25 tusen hvert femte år på grunn av utseende?

 4. Therese: Skrevet av en som har silikon, men ja, jeg støtter det jeg også, og ja, hun må gjerne bruke 25.000 kroner på silikon pupper hvert «5» år. Penger er til for å brukes 🙂

 5. Therese: du har tydeligvis ikke satt deg inn i dette. Før i tiden var det vanlig at silikonprotesen sprakk eller endret form i løpet av ti år, og man ble da anbefalt å bytte dem hvert tiende år for sikkerhetsskyld. Dagens silikonproteser, derimot, er laget for å vare livet ut. Jeg tok silikon hos en klinikk som gir livstidsgaranti, hvilket altså betyr at dersom protesen skulle sprekke, endre form eller jeg av andre årsaker vil måtte være nødt til å bytte den, får jeg operasjonen gratis 🙂

 6. Silikon er sikkert helt topp, vakker å se på og mye positivt med det. men også noe av det styggeste jeg ser. Ligger toppløs på stranden og puppene er formet som noen baller. jeg får lyst til å gå bort å sparke dem.
  Jeg forstår veldig godt jenter som tar silikon hvis puppene er store og henger, eller at en nesten ikke har pupper i det hele tatt! har vurdert silikon selv, men det skal se naturlig ut! ikke som to ballonger som holder på å sprekke.
  Det styggeste jeg ser er alt for store silikon pupper!!
  det er både positive og negative med silikon og naturlige pupper. Alle har hver sine meninger. Jeg er både uenig og enig med innlegget. Men dere må tåle at andre ikke er enige med dere. for det er noen som faktisk ikke syntes noe om silikon;) akkurat som noen kanskje ikke liker tjukke folk framfor tynne folk, liker smør bedre enn majones osv. deal with it 😉 men ikke dømm for de valgene andre tar! jeg respekterer de som velger og ta silikon, sjøl om jeg kanskje ikke syntes noe om det;)

 7. Caroline: «Silikon er sikkert helt topp, vakker å se på og mye positivt med det. men også noe av det styggeste jeg ser. Ligger toppløs på stranden og puppene er formet som noen baller. jeg får lyst til å gå bort å sparke dem.» … Jizez, vurdert sinneterapi? O.o
  Markus: nå måtte jeg le godt. Det er nemlig STOR forskjell på ‘silikon’ som brukes til brystforstørrelse og ‘silikon’ som brukes til å tette igjen sprekker etc i hus.

 8. Dere er så dumme at det er kvalmt , men dere skal få lov å ha de syke meningene deres. Og dere skal få lov å henge ut mennesker så mye dere vil, er jo det dere er gode på..
  Jessica hadde 100000000 ganger finere pupper…

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.