SIER DU NEI TIL EN KVINNE? GLEM SEXLIVET, GLEM ALT, GAME OVER

2 min


God dag alle sammen!. Hvordan står det til med dere? bra? samme her. Jeg tenkte og ta opp en liten ting, eller stor ting, spørs hvordan man ser på det. Dere vet kvinner, dere mannfolk ja, er du klar over at du ALDRI skal si nei til en kvinne? det er noe av det dummeste du kan gjøre.

Om en kvinne ( kjæresten din, eller hvem som helst egentlig ) ber deg om en tjeneste og du sier nei, hva skjer da? du har kanskje opplevd det før, hun straffepuler deg, litt drøyt, men fakta som faen. Om du sier at du er opptatt med noe eller at du virkelig ikke gidder, så kan du egentlig bare angre rævholet ditt når kvelden kommer, du sniker deg inn på soverommet der hun ligger klar for å «sove», du tar av deg undertøyet og hopper til sengs, sniker deg inntil hun bakfra, men failer totalt. .

Hvorfor failer du? fordi hun straffer deg vel, kvinner er noen forbanna smarte mennesker, de tenker lengre enn vi mannfolk gjør, de har alltid en plan, akkurat som James fucking Bond eller macgyver. Du tenker det sure trynet går over, bare fordi at du sa nei tidligere på dagen, vil hun nok smile når kvelden kommer, sexen din får du uansett, hell no!..

Ikke tenk slik, om du virkelig syns at en spillkveld med en kompis eller to er viktigere enn og hente damen din som har vært hos en vennine og siste buss er gått for kvelden og hun må gå hjem , så kan du faen bare si hei til en lang tørr uke, det fortjener du når du ikke gjør som kvinnen din sier. .

Aldri fall i den fellen, om en kvinne spør deg om noe, gjør det. Ikke utsett noenting som helst, de kan ta igjen, ikke tro de glemmer, de lagrer alt og er veldig smarte, akkurat som et minnekort, de er ikke bare dum og deilig som DU tror. Som sagt, du har ingen unnskyldinger, whats so ever når det kommer til kvinner, de er noe du må prioritere før alt annet. .


Like it? Share with your friends!

15 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Dette funker nok veldig kortsiktig 🙂 damer liker faktisk ikke menn som er tøffel over tid.. en ting er å være en bra kjæreste, en annen ting er å være damas slave for å få pult.. Nei vær litt alfamale og dama er den som trygler deg om sex.. nesten uansett hva du gjør 😛 Damer trenger faktisk spenning 😛

 2. hehe godt innlegg, men er ikke helt sant. jeg selv er ikke slik. og nei jeg liker ikke menn som aldri kan si nei til noenting. 😛
  men liker bloggen din

 3. hahahah din feite gris Rene..
  Du imponerer meg med dumskapen din.
  Bare fordi du er en føckings tøffel så betyr ikke det at kjerringa mi ikke tåler å høre et «nei» iblandt.
  Protip: Hvis du ender opp med å si ja til alt hun ber deg om kommer hun til å gå fra deg til slutt..
  Hva faen vet du om damer uansett?

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.