SPIS DETTE OG SEXLIVET DITT EKSPLODERER

2 min


Dear readers

Nei, skal skrive på norsk, ellers går det gale. Har du et tregt, kanskje litt slapt sexliv men ønsker og booste det til månen?eller ihvertfall få litt mer spenning når nettene kommer og månen stiger frem på himmelen? vel jeg har svaret til deg, dette er mat du gjerne ikke spiser så mye av, men som faktisk kan hjelpe deg på god vei.

I chili er det noe som heter capsacin, dette er det som gjør at chili får den sterke smaken den har, og spiser du chili før du faktisk går til sengs med din partner er du garantert en liten ekstra boost. Stoffet capsacin gjør ikke bare chilien sterk, men du blir også mer vill og streng i sengen om du spiser chili før sengekosen..

Det øker også blodsirkulasjonen din, og du holder faktisk ut litt lengre under samleie..

Grønn Te

Grønn te hjelper også på sexlivet ditt, dette pga det store innholdet av katekiner (antioksidanter) dette holder blodårene dine sunne hele tiden og øker også sexlysten din om du drikker en kopp grønn te før du sniker willy inn i ninni, if you catch my drift. a

Sjokolade

Sjokolade øker også sexlysten med 55% og det er vel derfor de fleste kjøper sjokolade? i sjokolade er det et stoff som heter fenetylamin, dette stoffet er det samme som finnes i kroppen på oss mennesker, det er det samme stoffet som gjør at vi blir kåt (hormoner).

Derfor blir mangen kåt av sjokolade, og størrelsen på sjokoladen teller faktisk, kjøper du en liten sjokolade skal du mest sannsynlig bare ha deg en sjapp en, men kjøper du derimot en stor sjokolade (200g) har du nok planer om hele kvelden..

Vi blogges!!


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.