JENTER MED TATOVERING – HOT OR NOT?

2 min


På slutten av nittenhundre tallet, begynnelsen av år to tusen ble det populært blandt jenter og ta tatovering, i begynnelsen var det veldig,veldig dyrt, men etterhvert har prisen halvert.

Fler og fler jenter tar i dag tatoveringer og fyller opp kroppen med kunstverk, enten tatoveringen betyr noe spesielt eller bare fordi tatoveringen er fucking awesome.

Denne ukens HOT OR NOT er jenter med tatoveringer, er det HOT or NOT? svaret mitt finnes i slutten av innlegget, men sjekk ut alle bildene først……

tn_Posted On shock Mansion (24)


Ja, svaret er ja, tatoveringer på jenter er off the fucking hook! Altså, HOT!! Hvilken tatovering / tatoveringer har du? og hva står de for?


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Kunne ikke vært mer uenig. Noe av det mest trashy jeg ser er jenter med store, heldekkende tatoveringer à la bildene ovenfor, eller jenter med ansiktspiercinger. Synes rett og slett det er utrolig ‘mandig’ og trashy. Så… Jeg har ingen tatoveringer, og kommer heller aldri til å ta noen 🙂

  2. Jeg syntes at tatoveringer på damer kan være hot! Det kommer litt an på tatoveringen, størrelsen og plasseringen.

  3. Synes det ser møkkete ut på jenter. noen tattoveringer kan være fine, men ikke sleeve på jenter eller tattoveringer på korsryggen, DET er trashy det

  4. synes det er hot jeg også på jenter, jeg har skorpionen på overarmen siden det er mitt stjernetegn. tenkte jeg skulle ta ungenes navn og når de er født. så det blir mine neste tattoveringer.

  5. Elsker tattoveringer. Men en ting du failer m her – du viser ikke akkurat de deiligste kvinnfolka en kan finne på nett med tattovering. Har sett altfor mye bedre!! Tattis for life, yo!

  6. Tattovering er så billig. Hvis en tekst betyr mye for deg, ram det inn og heng det på veggen. Dummeste jeg ser er når noen har tattovert NAVNET SITT på seg selv, hallo, glemmer du hva du heter? Nå ble det litt negativt her, men svaret er definitivt NOT

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.