KVINNER ER MER MODEN EN MENN

1 min


Heisann alle snuppiser. Som overskriften sier så er kvinner mer moden enn menn, dette fordi menn egentlig er ganske barnslig om du tenker over det, ja det er helt sant. I en ny undersøkelse har det kommet frem at 46 % av kvinnene som ble spurte om dette spørsmålet :

syns du kjæresten din er barnslig? svarte kvinnene ja, noen ganger har jeg følt at jeg har hatt en morsrolle ovenfor kjæresten min. Dette vil jo si at vi menn faktisk er litt barnslig når kvinner må være en «mamma» for oss.

Mangen av kvinnene som var med i undersøkelsen har også svart at de har følt hele forholdet har vært litt barnslig og en «lek» til tider. Kvinnene hadde forskjellige svar på hvorfor menn er barnslig, og her er noen punkter

1.Å le av sin egen fis og rap

2. Spise fast food klokken 02 om natten

3. Spille dataspill / Xbox / Playstation

4. Kjøre for fort

5. Begynner og le av banneord

6. Kjøre rundt i bilen med høy musikk

7. Kødde med andre folk

8. At menn alltid skal slå barn i spill

9. Ikke si noe når man krangler med kjæresten

10. Kan ikke lage selv enkle måltider

Kvinner ligger faktisk 11 år foran oss i tankegangen foran oss menn, så her er låten til alle dere mannfolk.

Avril Lavigne – here’s to never growing up


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.